Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης; Ο τραυματισμός και το αποτέλεσμα!

Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης; Ο τραυματισμός και το αποτέλεσμα!

Κυριακή σήμερα και τι έχει; Survivor... Έτσι λοιπόν το Youweekly.gr έχει σηκώσει για άλλη μία φορά τις κεραίες του και είναι έτοιμο να σας αποκαλύψει όπως κάθε φορά τις πληροφορίες που έχει για το σημερινό αγώνισμα, πριν την οριστική διαρροή!

Δεν θα λείψουν ούτε σήμερα οι εντάσεις και οι τραυματισμοί μιας και όπως όλα δείχνουν το "κακό" το μάτι έχει χτυπήσει την Κατερίνα Δαλάκα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Η αθλήτρια και στο προηγούμενο αγώνισμα τραυματίζεται αλλά και σε αυτό! Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο τραυματισμός της είναι στο γόνατο, το οποίο έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ ενώ οι γιατροί της παραγωγής μετά από αυτό της έκαναν απανωτές ενέσεις κορτιζόνης για να μπορέσει να συνεχίσει και να αντεπεξέλθει αφού έχει ταλαιπωρήσει πολύ το κορμί της. Ωστόσο η Κατερίνα είναι αγωνίστρια και το έχει αποδείξει... επομένως θα συνεχίσει.

Αγώνας και έκτακτο συμβούλιο.

Ένας αγώνας συνεργασίας έρχεται σήμερα στο Survivor και οι Διάσημοι είναι ευνοημένοι σε αυτό αφού τα αγωνίσματα αυτού του είδους τους ταιριάζουν πολύ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι Μαχητές θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς σήμερα οι άντρες των Μαχητών θα αποδειχθούν πιο γρήγοροι αλλά... πιο ασυντόνιστοι χάνοντας σημαντικό χρόνο.

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Φυσικά, σίγουρη διαρροή θα έχουμε όπως κάθε φορά εδώ στο Youweekly.gr λίγο πριν το επεισόδιο, επομένως δεν θέλουμε να σας πούμε κάτι ακόμη μέχρι να το επιβεβαιώσουμε.

Δείτε ακόμη: Βαλαβανη-Βασάλος: Όνειρο ήταν και πάει... Αποκλειστικό!

Μετά το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης πραγματοποιεί ένα έκτακτο συμβούλιο στο οποίο ανακοινώνει στους παίκτες ότι... ξεκινάει η 24ωρη ψηφοφορία όπου αυτή θα κρίνει τις επόμενες αποχωρήσεις! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr τα μεγάλα φαβορί φέτος είναι ένας άντρας και μία γυναίκα που σίγουρα θα κονταροχτυπηθούν και στην ψηφοφορία και ακούνε στα ονόματα Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης. Για να δούμε...

TAGS