Survivor 2 - Αποκλειστικό! Ποιος είναι πρώτος μέχρι στιγμής στην 48ωρη ψηφοφορία;

Μεγάλη ανατροπή στην πρώτη τριάδα!

Survivor 2 - Αποκλειστικό! Ποιος είναι πρώτος μέχρι στιγμής στην 48ωρη ψηφοφορία;

Εδώ είμαστε και πάλι στο Youweekly.gr να σας μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ για το Survivor, όπως κάθε φορά!

Η 48ωρη ψηφοφορία για τους αγαπημένους παίκτες του κοινού ξεκίνησε και όλοι υποστηρίζουν εκείνον που θέλουν να στείλουν στον τελικό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Πως όμως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη! Έχουμε πολλές ανατροπές ειδικά μετά την τρίτη θέση που συνεχώς τα πράγματα αλλάζουν. Εμείς, μετά από δική σας επιθυμία θα σας μεταφέρουμε πως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής η λίστα, καθώς και τους παίκτες που είναι πολύ κοντά στις θετικές ψήφους και κονταροχτυπιούνται.

Και ξεκινάμε. Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr στην πρώτη θέση είναι με αρκετή διαφορά η Κατερίνα Δαλάκα η οποία από την πρώτη στιγμή της ψηφοφορίας ήταν ξεκάθαρο φαβορί αφού από τα πρώτα λεπτά ξεχώρισε από τους υπόλοιπους παίκτες.

Δείτε ακόμη: Survivor: Ανατροπή "βόμβα" στην ψηφοφορία! Στην δημοσιότητα τα ποσοστά με τα οποία αποχώρησε ο Μουρούτσος!

Στην δεύτερη θέση... και εδώ κρατηθείτε! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr είναι η Εύη Σαλταφερίδου παίρνοντας την θέση από τον Ηλία Γκότση ο οποίος είναι στην τρίτη θέση. Μία ανατροπή που δεν περίμενε κανείς, καθώς η Εύη έχει ανέβει δυναμικά στην λίστα.

Τέταρτη θέση σε ελάχιστη απόσταση από τον Ηλία Γκότση που βρίσκεται στην τρίτη, είναι ο Πάνος Θεοδώρου ο οποίο κονταροχτυπιέται με τον Γιάννη Τσίλη που βρίσκεται στην Πέμπτη θέση.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη - Survivor: Είπε ψέματα η Εύη ότι της βγήκε ο ώμος; Γίνεται να βγει και να ξαναμπεί;

Ανατροπή, επίσης, είναι το γεγονός ότι η Μελίνα Μεταξά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής το Youweekly.gr στην κατοχή του είναι έκτη, ενώ ακολουθεί στην έβδομη θέση ο Νικόλας Αγόρου.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Όλη η αλήθεια για Δαλάκα - Μεταξά! Οι ενέσεις και το παρασκήνιο που δεν ξέρει κανείς!

Στις τελευταίες θέσεις σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του youweekly.gr βρίσκεται η Ροδάνθη Καπαρού, ο Χάρης Γιακουμάτος και η Βιργινία Δικαιούλια. Για οτιδήποτε αλλάξει το Youweekly.gr θα σας κρατάει ενήμερους! Μείνετε συντονισμένοι καθώς η ψηφοφορία είναι ακόμη σε εξέλιξη και θα έχουμε κι άλλες ανατροπές!

TAGS