Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το αγώνισμα!

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το αγώνισμα!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητές!

Χτες οι Μαχητές κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες επικρατώντας δύσκολα στο φινάλε με 10-8 των Διασήμων και δείχνουν να έχουν πάρει το πάνω χέρι στο θέμα της ψυχολογίας! Από την άλλη οι Διάσημοι δείχνουν να διατηρούν το καλό κλίμα που είχαν και να επιχειρούν να επιστρέψουν στις νίκες για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου! Διαβάστε παρακάτω...

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο την τελευταία φορά είχαν την τύχη να το κερδίσουν οι Μαχητές και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Αποκλειστικό! Ποιος είναι πρώτος μέχρι στιγμής στην 48ωρη ψηφοφορία;

Αυτή την φορά οι Διάσημοι δείχνουν πιο διψασμένοι, αφού οι αντίπαλοί τους δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, καθώς το έχουν... τερματίσει στο συγκεκριμένο έπαθλο και δείχνουν να είναι το φαβορί απόψε για τη νίκη οι Διάσημοι! Τώρα αν η άποψή μας αυτή θα επιβεβαιωθεί θα το μάθουμε με σίγουρη διαρροή του Youweekly.gr εντός της ημέρας!

Υ.Γ.: Αξίζει να σημειωθεί πως το trailer του σημερινού επεισοδίου δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

TAGS