Survivor 2: Η αναταραχή με την 48ωρη ψηφοφορία, το καρφί του Αγόρου στον Τσίλη και τα αναφιλητά της Δαλάκα! (Βίντεο)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Survivor 2: Η αναταραχή με την 48ωρη ψηφοφορία, το καρφί του Αγόρου στον Τσίλη και τα αναφιλητά της Δαλάκα! (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Ανάστατοι είναι οι παίκτες των δυο ομάδων μετά την ανακοίνωση του Σάκη για την 48ωρη ψηφοφορία!

Μαχητές και Διάσημοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει παρακάτω και τι θα αποφασίσει το κοινό τελικά...

“Όταν ο Σάκης μας είπε "όσοι παρακολουθούσατε το περσινό Survivor" κατάλαβα ότι θα έλεγε για την 48ωρη ψηφοφορία. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού και με δεδομένο ότι έχω υπάρξει δυο φορές υποψήφια, συνειδητοποιώ ότι όντως τον τελευταίο λόγο τον έχει τον κοινό” είπε η Βιργινία

Η Μελίνα Μεταξά από την άλλη έκανε μια πιο... κυκλική σκέψη: “Οταν μας το είπε ο Σάκης, σκέφτηκα ότι... ούπς... σιγά σιγά τελειώνει αυτό... Μου ήρθε στο μυαλό όλο το παιχνίδι μέχρι τώρα, το ένωσα και με τη ζωή μου μέχρι τώρα... Δεν θέλω να τελειώσει ακόμα. Νιώθω μόνιμη κάτοικος”

Η Εύη φαίνεται πιο προσγειωμένη... “Ίσως κάτι να έχει δει το κοινό και με έχει ψηφίσει να μείνω. Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Θέλω να συνεχίσω στο παιχνίδι και όποτε αποφασίσει το κοινό να φύγω θα φύγω.” είπε η παίκτρια!

Και ο Νικόλας Αγόρου μοιράστηκε τις σκέψεις του: “Σίγουρα νιώθω πολύ περήφανος που έχω φτάσει στην τελική δεκάδα. Έχουμε φτάσει στην πηγή και περιμένουμε να πιούμε και νερό. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που θα με ψηφίσουν” δήλωσε On camera ο Μαχητής....

Στις καλύβες των δυο ομάδων το κλίμα και το θέμα συζήτησης ήταν το ίδιο...

“Εχουμε περάσει τόσα πολλά που είναι κατόρθωμα ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ... “ είπε ο Ηλίας στους συμπαίκτες του ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Διασήμων ειπώθηκε το πόσο περίεργο είναι το γεγονός πως άνθρωποι που δεν τους ξέρουν προσωπικά θα δώσουν τα λεφτά τους ώστε να τους ψηφίσουν θετικά! “Μακάρι να μπορούσαμε να τους βρούμε έναν έναν να τους πούμε ευχαριστώ!” είπε η Κατερίνα Δαλάκα στους συμπαίκτες της...

Διακρίνουμε μια αγωνία για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ή μας φαίνεται;

Δείτε το απόσπασμα:

Με.... καινούριο μπλουζάκι εμφανίστηκε λίγο πριν τον αγώνα ο Νικόλας Αγόρου και ο Γιώργος Λιανός φυσικά και το παρατήρησε!

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αφού πρώτα έκανε το σχόλιο του...

"Μου φαίνεται αρκετά γνωστό!" του είπε, "θες να μας πεις κάτι γι'αυτό;" συνέχισε δίνοντας... πάσα στον Αγόρου!

"Φυσικά και θέλω να πω! Είναι το μπλουζάκι του Νάσου.. Να' ναι καλά το παλικάρι που το άφησε... Γιατί χθες μετά τον αγώνα το μπλουζάκι ήταν χαλιά. Δεν μπορούσα να πάω στην βίλα με ιδρωμένο μπλουζάκι! Είναι το δεύτερο μπλουζάκι μου και επίσημα... " είπε ο... "Φραουλίτσας" και έλυσε το μυστήριο με την καινούρια του αμφίεση!

Δείτε το απόσπασμα:

Όπως πάντα, το youweekly.gr, έπεσε μέσα στη διαρροή σας δώσαμε στην έναρξη του επεισοδίου!

Τι σας γράψαμε;

Γράψαμε λοιπόν, πως η ομάδα των Διασήμων θα πάρει τη νίκη από τους Μαχητές και θα κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας!

Και φυσικά πέσαμε μέσα...

Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές με σκορ 10-2 και ήταν αυτοί που πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Δείτε το απόσπασμα:

Όσο πλησιάζει το παιχνίδι προς το τέλος η ένταση και το άγχος των παικτών "βαράνε" κόκκινα!

Ακόμα και η πιο μικρή κίνηση μπορεί να ανάψει τη.. σπίθα!

Στο αποψινό αγώνισμα οι παίκτες του Survivor κοντραριζόντουσαν για το έπαθλο επικοινωνίας!

Οι Διάσημοι, βρήκαν την... πίστα πιο εύκολα και έπαιρναν τις νίκες τη μια μετά την άλλη!

Το εύχαριστο κλίμα στον πάγκο τους (αφού το σκορ είχε φτάσει στο 8-1 υπέρ των Διασήμων..) δεν μείωσε το άγχος τους για έναν ακόμα πόντο..

Στον στίβο μάχης είχε μπει η Μελίνα Μεταξά, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα της έδινε οδηγίες.

Στο τέλος του αγώνα η Μελίνα γύρισε στον πάγκο και είπε στους συμπαίκτες της... "Πέταγα και ένιωθα τον πανικό της!" για να συμφωνήσει ο Τσίλης πως: "Τους αγχώνεις όλους πάρα πολύ Κατερίνα!".

Τότε βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την... σποντίτσα της η Μελίνα... "Τι θα γίνει μαζί σου πλέον;;;" είπα με χαμόγελο και χαριτολωγόντας η παίκτρια στην φίλη της...

Πλακίτσα έκανε η Μεταξά!

Ή μήπως όχι;

Δείτε το απόσπασμα:

Οι Μαχητές έχασαν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας με το συγκλονιστικό σκορ 10-2!

Η μεγάλη διαφορά ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να... χωνέψουν και αυτό φάνηκε και στη συζήτηση με τον Γιώργο Λιανό...

Ο παρουσιαστής θέλησε τη γνώμη του Γιάννη Τσίλη για την διαφορά αυτή του σκορ. Ο παίκτης των Διασήμων υποστήριξε πως ο στίβος μάχης ήταν μικρός με ακρετά εμπόδια με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα και πως όλα κρίθηκαν στον στόχο τον οποίο η ομάδα του βρήκε πιο γρήγορα...

Τα όσα είπε ο Γιάννης προκάλεσαν την ένσταση του Αγόρου που απάντησε: "Να πω στον Γιάννη ότι πάντα φτάνουμε πρώτοι.... Απλά σήμερα το βρήκαν πιο εύκολα στον στόχο..." είπε ο Νικόλας προκαλώντας την έκπληξη των αντιπάλων.

Λίγο αργότερα ο Γιάννης έδωσε ακόμα μια απάντηση On camera: " Ο Νικόλας επικεντρώθηκε κυρίως ότι ήταν θέμα ταχύτητας ενώ ήταν ξεκάθαρα θέμα στόχου. Και γι'αυτό απάντησε ότι πάντα οι Μαχητές φτάνουν πριν από μας στον στόχο. Δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτό που είπε... Νομίζω είμαστε ισόπαλοι... " είπε ο παίκτης...

Οσο πλησιάζουμε στο τέλος του παιχνιδιού θα δούμε πολλές ενστάσεις ακόμα...

Δείτε το απόσπασμα:

Αγώνας με έπαθλο επικοινωνίας απόψε για τους παίκτες του Survivor και οι Διάσημοι το κέρδισαν με το συντριπτικό σκορ 10-2!

Οι παίκτες πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να μιλήσουν με ένα μέλος της οικογένειας τους...

Οι συγκινητικές αλλά και οι αστείες στιγμές δεν έλειψαν για όλους τους παίκτες της ομάδας...

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές...

Η Κατερίνα Δαλάκα λύγισε ακούγοντας την φωνή της μητέρας της, ο Γιάννης Τσίλης μας αποκάλυψε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλο... τρολ είναι ενώ ακούσαμε και τα απίστευτα τρυφερά λόγια του μπαμπά της Μελίνας.

Δείτε το απόσπασμα με όλους τους παίκτες:

Αγώνας συμβόλων απόψε για τους παίκτες του παιχνιδιού!

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερο τους σε αυτό το παιχνίδι που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό!

Ποιοι όμως κατάφεραν να κερδίσουν ένα ακόμα σύμβολο;

Σε ένα αγώνα που κρίθηκε για άλλη μια φορά στον στόχο και πήγαινε πόντο-ποντο... νικητές ήταν ο Πάνος Θεοδώρου ο οποίος κέρδισε το πρώτο του σύμβολο και η Κατερίνα Δαλάκα που κέρδισε το πέμπτο της σύμβολο.

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS