Survivor - Εξέλιξη: Πως έχει διαμορφωθεί η 48ωρη ψηφοφορία! Ανατροπές!

Survivor - Εξέλιξη: Πως έχει διαμορφωθεί η 48ωρη ψηφοφορία! Ανατροπές!

Από χθες το Youweekly.gr σας ενημερώνει για τις εξελίξεις της 48ωρης ψηφοφορίας και τις ανατροπές στις θέσεις...

Όπως σας ενημερώσαμε, την πρώτη ημέρα στην πρώτη τριάδα υπήρξαν μεγάλες ανατροπές (Δείτε εδώ), κάνοντας να πιστεύουμε ότι θα η ψηφοφορία θα εξελιχθεί σε θρίλερ με τα φαβορί να είναι ονόματα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε! Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr με την εσωτερική πληροφόρηση και το ρερποτάζ του θα σας μεταφέρει πως έχει διαμορφωθεί η ψηφοφορία μέχρι και το πρωί της Τρίτης καθώς οι θέσεις άλλαξαν ραγδαία.

Δείτε ακόμη: Survivor: Τρέμει ο ΣΚΑΙ! Γιατί από την Πέμπτη θα πέσουν μαζικά τα νούμερα τηλεθέασης;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, στην πρώτη θέση συνεχίζει να παραμένει η Κατερίνα Δαλάκα με μεγάλη διαφορά, αλλά όχι μη αναστρέψιμη, από τους άλλους παίκτες.

Στην δεύτερη θέση, σκαρφάλωσε ο Ηλίας Γκότσης και στην τρίτη θέση η Μελίνα Μεταξά που μέχρι και την Δευτέρα το πρωί ήταν στην 6η. Μία πολύ μεγάλη ανατροπή.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Η Εύη Σαλταφερίδου που την δευτέρα ήταν στην δεύτερη θέση παίζοντας το όνομα της στα φαβορί, έπεσε στην τέταρτη θέση σύμφωνα με το πως έχουν διαμορφωθεί οι ψήφοι μέχρι την Τρίιτη το πρωί.

Στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται ο Γιάννης Τσίλης, ενώ στην έκτη θέση είναι ο Πάνος Θεοδώρου πέφτοντας αρκετά χαμηλά.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Νικόλας Αγόρου και στην όγδοη θέση ο Χάρη Γιακουμάτος. Ακολουθεί στην ένατη θέση η Ροδάνθη Καπαρού και στην δέκατη θέση η Βιργινία Δικαιούλια.

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Το Youweekly.gr θα σας ενημερώσει και για την οριστική κατάταξη των παικτών όταν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία. Μείνετε συντονισμένοι γιατί όλα είναι αναστρέψιμα μιας και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την λίστα μέχρι να ολοκληρωθεί, αφού ακόμη κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσες ακριβώς ψήφους έχει ο καθένας, παρά μόνο ποιος έχει τα περισσότερα χτυπήματα.