Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!

Το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και το survivor.

Στο σημερινό αγώνισμα Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το έπαθλο το οποίο έχει αέρα,.. Despacito όπως είπε και ο Σάκης Τανιμανίδης. Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, σε εξέλιξη βρίσκεται η 48ωρη ψηφοφορία που το κοινό αποφασίζει ποιον παίκτη θέλει να στείλει στον τελικό. Το Youweekly.gr φυσικά, με νέο άρθρο σας ενημέρωσε πως έχουν διαμορφωθεί οι θέσεις μέχρι και την Τρίτη το πρωί (Δείτε εδώ την λίστα) και πραγματικά είχαμε τεράστιες ανατροπές!

Πάμε στο θέμα...

Σήμερα ο αγώνας θα είναι πάλι πολύ κουραστικός με τις ομάδες να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κερδίσουν! Μία άτυχη στιγμή θα έχουν οι Διάσημοι καθώς η Βιργινία Δικαιούλια θα χτυπήσει πάλι το γόνατο της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα και να σταματήσει προσωρινά. Να σας θυμίσουμε πως είναι το ίδιο γόνατο που είχε χτυπήσει και την άλλη φορά και η συγκεκριμένη παίκτρια θα δυσκολευτεί πολύ.

Δειτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Ποιος θα κερδίσει;

Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι Μαχητές σήμερα φαίνεται να έχουν προβάδισμα στον αγώνα επάθλου μιας και όπως όλα δείχνουν οι τραυματισμοί θα αφήσουν αρκετά πίσω τους Διάσημου! Φυσικά, οριστική διαρροή όπως κάθε φορά λίγο πριν το επεισόδιο εδώ στο Youweekly.gr...

TAGS