Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2 - "βόμβα"! Το όνομα - outsider που ανέβηκε στην λίστα μετά την 48ωρη ψηφοφορία.

Survivor 2 -
Survivor 2 13.06.2018 09:39

Εδώ είμαστε και πάλι στο Youweekly.gr να σας μεταφέρουμε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το Survivor και ότι ακριβώς συμβαίνει πριν παιχτεί καν στην τηλεόραση.

Η 48ωρη ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και πραγματικά, αυτό που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr προκαλεί σοκ και σίγουρα είναι μία ανατροπή που δεν περίμενε κανείς! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του Survivor για τον Νικόλα Αγόρου που αλλάζει τα δεδομένα! Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα!

Συγκεκριμένα...

Από την ώρα που ξεκίνησε η ψηφοφορία το youweekly.gr σας ενημέρωνε για την διαμόρφωση της λίστας περίπου, με βάση ποιος έχει τα περισσότερα χτυπήματα, γιατί μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς. Η διαμόρφωση λοιπόν μέχρι και την Τρίτη το πρωί (Δείτε εδώ) στην πρώτη 5άδα ήθελε τα εξής άτομα: Πρώτη την Κατερίνα Δαλάκα, δεύτερο τον Ηλία Γκότση, τρίτη την Μελίνα Μεταξά, τέταρτη την Εύη Σαλταφερίδου και πέμπτο τον Γιάννη Τσίλη.

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Και τώρα κρατηθείτε... έχουμε μία αποκάλυψη "βόμβα" η οποία θα φέρει μεγάλες αναταραχές. Παίκτρια που θεωρούνταν outsider ανέβηκε επικίνδυνα στην πεντάδα φέρνοντας τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Ροδάνθη Καπαρού συγκέντρωσε πολλές ψήφους κάνοντας την να "κλέβει" την θέση από άτομα που θεωρούνταν φαβορί.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη ακριβώς σε ποια θέση βρίσκεται, η πηγή μας όμως μας ενημέρωσε ότι χτύπησε "κόκκινα" στην ψηφοφορία.

Σε λίγο το youweekly.gr θα σας έχει καυτή διαρροή για την λίστα από την 48ωρη ψηφοφορία καθώς και το πως διαμορφώθηκε και σίγουρα... θα περιμένουμε ανατροπές.

Share