Survivor: Έφυγε, άνοιξε το κινητό της και έπαθε "σοκ" η Ροδάνθη!

Έπαθε πλάκα!

Survivor: Έφυγε, άνοιξε το κινητό της και έπαθε

Μετά από 5 ακριβώς μήνες το Survivor αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι και αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Ελλάδα!

Μια παίκτρια που αγαπήθηκε όσοι λίγοι, αγκαλιάστηκε από το κοινό ενώ δεν έλειψαν και οι... αντιπάθειες! Η παίκτρια των Μαχητών, μετά από την 48ωρη ψηφοφορία είναι η πρώτη που αποχωρεί από το Survivor όμως έφτασε πολύ πιο μακριά από ότι πίστευε η ίδια αλλά και το τηλεοπτικό κοινό! Και αυτό είναι μια μεγάλη νίκη! Διαβάστε παρακάτω...

Το επεισόδιο της αποχώρησης της προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και είναι γνωστό ότι η παραγωγή απαγορεύει στους παίκτες να ανοίξουν τα κινητά τους μέχρι την προβολή του επεισοδίου! Η στιγμή αυτή όμως πέρασε και η Ροδάνθη πήρε την "μεγάλη" απόφαση! Άνοιξε το κινητό της αλλά έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε! Χιλιάδες αιτήματα φιλίας, εκατοντάδες μηνύματα! Άνοιξε, είδε τον... χαμό που επικρατεί και το ξαναέκλεισε!

Δείτε ακόμη: Το σκάνδαλο που συνέβη πέρυσι στο Survivor, συνέβη και φέτος! Τι έγινε;

Όπως βλέπετε και παρακάτω στο Youweekly.gr η Ροδάνθη άνοιξε το κινητό της πριν τέσσερις ώρες, περίπου κατά τις 05:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, αλλά δεν δέχτηκε κάνενα αίτημα φιλίας ούτε απάντησε σε κάποιο μήνυμα! Είναι τόσο πολλά άλλωστε που θα το κάνει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα με την ησυχία της! Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ροδάνθη και λόγω ηλίκιας αλλά και λόγω εμφάνισης αγαπήθηκε πολύ από το κοινό!

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του Survivor για τον Νικόλα Αγόρου που αλλάζει τα δεδομένα! Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα!

TAGS