Survivor - Διαρροή Update: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία; Θρίλερ με την αποχώρηση!

Survivor - Διαρροή Update: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία; Θρίλερ με την αποχώρηση!

Αγώνας ασυλίας σήμερα στο survivor και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Το ριάλιτι επιβίωσης τείνει στο να γίνει ατομικό και η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς αν φύγει Μαχητής θα γίνει επιτόπου ατομικό το αγώνισμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

Ο αγώνας σήμερα θα εξελιχθεί σε ντέρμπι με τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πολυπόθητη ασυλία. Στο στόχαστρο για αποχώρηση μπαίνουν συγκεκριμένοι παίκτες, ωστόσο όπως και να έχει τον τελευταίο λόγο έχει η λίστα που έχει διαμορφωθεί από την 48ωρη ψηφοφορία στην οποία υπάρχουν πολλές ανατροπές.

Το Youweekly.gr φυσικά, σας έδωσε την πεντάδα της ψηφοφορίας αυτής όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και το ρεπορτάζ μας από Άγιο Δομίνικο.στην οποία αναγράφονται τα ονόματα που παίζουν σε αυτή (Δείτε την πρώτη πεντάδα εδώ).

Ποιος θα κερδίσει ωστόσο σήμερα;

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Οι πρώτες διαρροές έκανεν λόγο ότι οι Διάσημοι επικρατούσαν, ωστόσο οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι οι Μαχητές είναι αυτοί που κατορθώνουν να πάρουν τη νίκη στη μάχη για την ασυλία, με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω στο συμβούλιο για τους Διάσημους!

Το βράδυ θα σας έχουμε όπως πάντα οριστική διαρροή...

TAGS