Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που κερδίζει την άνεση και η αποχώρηση!

Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που κερδίζει την άνεση και η αποχώρηση!
Survivor 2 24.06.2018 09:03

Το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του!

Όπως έγινε ήδη γνωστό παύουν να υπάρχουν πια "Μαχητές" και "Διάσημοι" αφού το αγώνισμα γίνεται ατομικό και ο καθένας παίζει μόνο για τον εαυτό του. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει εντάσεις ωστόσο... στο στόχαστρο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr θα μπει ο Νικόλας Αγόρου για την συμπεριφορά του κάτι που θα δείτε στα επόμενα επεισόδιο.

Την ίδια ώρα το Youweekly.gr σας ενημέρωσε για τις αποχωρήσεις που έρχονται στο παιχνίδι, μία διαρροή που δεν έχετε και ούτε θα διαβάσετε πουθενά αλλού (Δείτε εδώ πως θα ακολουθήσουν οι αποχωρήσεις).

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Σίγουρα γι'αυτό τον λόγο θα χάσει πολύ το ενδιαφέρον του το ριάλιτι. Το σίγουρο όνομα θα σας το αποκαλύψουμε το βράδυ στην καθιερωμένη μας διαρροή, ωστόσο ένα θα σας πούμε..

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη - βόμβα! Survivor: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ.

...ότι οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι γυναίκα θα απολαύσει την άνεση ανάμεσα σε Μελίνα και Κατερίνα ενώ ο άντρας που θα απολαύσει... είναι ανάμεσα στον Ηλία και τον Πάνο. Η επιβεβαίωση της πληροφορίας θα έρθει σε λίγο στο Youweekly.gr με τα οριστικά ονόματα.

TAGS
Share