Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό έπαθλο!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο...

Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό έπαθλο!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και πλέον δεν υπάρχουν ομάδες καθώς ο κάθε παίκτης παίζει μόνο για τον εαυτό του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Oι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού και ο παίκτης που θα διεκδικήσει τις 100.000€!

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσίλη, το κλίμα στους "Διάσημους" είναι λίγο φορτισμένο και είναι φανερά ενοχλημένοι καθώς όπως υποστηρίζουν πως είναι μεγάλο πλήγμα, αφού όπως ακούγεται μάλιστα να λέει ο Χάρης Γιακουμάτος: "Ο Γιάννης ήταν μια ομάδα μόνος του!"

Οι Μαχητές από την άλλη είναι ανακουφισμένοι και χαίρονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι, γεγονός που δεν μπορούν με τίποτα να το κρύψουν!

Δείτε ακόμη: Στημένο το Survivor! Όλη η αλήθεια για τον... τραυματισμό της Κατερίνας και τις υποψηφιότητες!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Απόψε έχουμε ένα ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό αγώνισμα και το Youweekly.gr σας έχει πάλι το ρεπορτάζ! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αλλά και από τα πρώτα πλάνα από το trailer του ΣΚΑΙ, απόψε έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα δύσκολο που θα απαιτήσει από τους παίκτες να καταβάλλουν όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει, για να κερδίσουν το έπαθλο της άνεσης!

Δείτε ακόμη: Βόμβα! Survivor τέλος! Χαμός στον ΣΚΑΙ για την αποτυχία του προγράμματος!

Στις γυναίκες σαφέστατα και είναι φαβορί ξανά η Κατερίνα Δαλάκα, με τους άνδρες να δίνουν πραγματικά ένα μεγάλο ντέρμπι καθώς θα αγωνιστούν μόλις δύο παίκτες, ο Χάρης και ο Ηλίας! Όπως βλέπουμε και από τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας μετά το τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου για ακόμα μια μέρα θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμού! Το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο θα είναι μεγάλο, με τον Ηλία ωστόσο να έχει ξανά ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στον αντίπαλο του!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Απίστευτο! Και τον Τανιμανίδη με την Μπόμπα έχουν απειλήσει στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν το μάθαμε ποτέ... Όλο το παρασκήνιο...

Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κάποια διαρροή, την οποία έχουμε επιβεβαιώσει 100%, αλλά μέσα στις επόμενες ώρες θα σας την μεταφέρουμε με σιγουριά!

TAGS