Survivor 2: Η τρίπλα της Μελίνας, ο νικητής του αυτοκινήτου, η αποχώρηση και το φαρμάκι του Αγόρου! Όλα όσα είδαμε χθες (βίντεο)

Survivor 2: Η τρίπλα της Μελίνας, ο νικητής του αυτοκινήτου, η αποχώρηση και το φαρμάκι του Αγόρου! Όλα όσα είδαμε χθες (βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο που τα είχε όλα του Survivor πέρασε!

Εμείς συγκεντρώσαμε τα highlights Και σας τα παρουσιάζουμε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Το απίστευτο τελευταίο έπαθλο! Οι 2 παίκτες που πάνε στην Ρωσία και στο Μουντιάλ!

Μια συζήτηση έγινε στο συμβούλιο, με την Κατερίνα να εκφράζει τα συναισθήματα της, λέγοντας ότι ένιωσε δικαίωση με αυτή την νίκη!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε ότι κάποιος είχε πει σε παλαιότερο συμβούλιο ότι οι νίκες της οφείλονται λόγω του ότι έπαιζε με την Ροδάνθη, και ότι από τότε που αποχώρησε δεν έχει βγει πολυτιμότερη παίκτρια

Ο Νικόλας είπε ότι αυτός το είχε πει, εξηγώντας ότι δεν είχε κάποια πρόθεση να την προσβάλει, ζητώντας της συγγνώμη!!

Ωστόσο, μια διαφωνία έγινε σχετικά με το ποιος πήγε να μιλήσει σε ποιον! Ο Νικόλας, βάζει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας στην κάμερα!«Η Κατερίνα ισχυρίστηκε ότι εκείνη η ίδια με έπιασε να μου αναφέρει αυτό το θέμα- ενώ στην πραγματικότητα εγώ την έπιασα να της μιλήσω για ένα άλλο θέμα δικό μου», είπε ο Νικόλας!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα συμβούλιο έγινε χθες.... και οι εντάσεις είχαν την τιμητική τους!

Φανερά ενοχλημένη ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, που συζήτησε με τον Νικόλα Αγόρου ότι την είχε ενοχλήσει όσα οει σε προηγούμενο συμβούλιο σχετικά με την απόδοση της! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νικόλας από ότι φαίνεται δεν έχει αφήσει πίσω την παρεξήγηση και εξηγεί ότι δεν είναι φίλοι με την Κατερίνα, αφού οι φιλίες δοκιμάζονται και δεν "σταυρώνεις" ένας φίλο σου στην πρώτη δυσκολία!

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα χθες είχε πει ότι θεωρεί τον Νικόλα φίλο της και την είχε πληγώσει αυτό που είχε πει στο συμβούλιο!

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων, είπε ο Νικόλας:

«...Και μίλησε περί φίλιας. Η φιλία είναι ένα πολύ ιερό πράγμα και το γεγονός ότι γνωρίζομαι με την Κατερίνα δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλοι. Οκ, έχουμε μια τυπική σχέση και αυτό είναι όλο. Γιατί οι φιλίες δοκιμάζονται και δεν σταυρώνεις τον φίλο σου με το παραμικρό, ούτε κοιτάς να τον χρεώσεις πράγματα τα οποία δεν ισχύουν!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Περασμένα ....Ξεχασμένα!

Αυτό φαίνεται να είναι το μότο που ακολουθεί η Κατερίνα Δαλάκα, αφού από ότι φαίνεται η παρεξήγηση με τον Νικόλα ανήκει πλέον στο παρελθόν! Διαβάστε παρακάτω...

Η παίκτρια των Διασήμων, είπε χαρακτηριστικά ότι η συγγνώμη του Νικόλα φυσικά και είναι αποδεκτή!

«Άνθρωποι είμαστε και πάντα κάνουμε λάθη», είπε η Κατερίνα που πρόσθεσε ότι μπορεί κάποια στιγμή που πούμε κάποια λόγια, ενώ δεν έβγαλε τον εαυτό της απ' έξω λέγοντας ότι σίγουρα υπάρχουν κάποια άτομα που μπορεί να έχει πληγώσει.

«Κατάλαβε τι με πείραξε. Φυσικά και τον είχα πιάσει και μια άλλη φορά μετά το συμβούλιο και του είπα ότι με αδικείς με αυτά που λες...», η ίδια είπε ότι έχει αποδείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δεν χρειάζεται να διαλέγει αδύναμους παίκτες!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα πολύ μεγάλο έπαθλο είναι το σημερινό για τους παίκτες, αφού κάποιος θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο!

Όλοι οι παίκτες έλεγαν την προτίμηση τους ως προς το χρώμα και τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου..... μέχρι που ήρθε η σειρά του Ηλία Γκότση! Διαβάστε παρακάτω....

«Ωραίο, ντιζαϊνάτο, ότι πρέπει και για παρέα μέσα και για το πορτμπαγκάζ....χωράει άτομο...είναι αυτό που θέλω»!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: "Η Κατερίνα ισχυρίστηκε...."- Ο Αγόρου "αδειάζει" στεγνά την Δαλάκα για το συμβούλιο! (Βίντεο)

Άφωνος ο Σάκης Τανιμανίδης με την απάντηση του!

«Είπες στο πορτμπαγκάζ χωράει άτομο; Άκουσα καλά; Γιατί το είπες και έφυγε λίγο...»!

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο!

Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι το σημερινό , με τους παίκτες να πρέπει να απαντήσουν ερωτήσεις προσωπικές και τις σωστές απαντήσεις δίνουν οι μητέρες τους!

Ο Νικόλας Αγόρου, είχε μια επική αντίδραση με την απάντηση της μητέρας του και στην κυριολεξία γελάσαμε μέχρι δακρύων! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Νικόλας Αγόρου, είπε ότι το αγαπημένο του γλυκό είναι το cheesecake- αλλά δυστυχώς δεν ήταν μέσα στην λίστα! Η μητέρα του είπε προφιτερόλ και η αντίδραση σου απλά μοναδική!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού θα είναι το σημερινό, αφού θα φύγει ένας ακόμη παίκτης!

Η Μελίνα Μεταξά έκανε την πρόβλεψή της, αλλά εξέφρασε και ποιος είναι αυτός που επιθυμεί εκείνη να αποχωρήσει από την Αγ. Δομίνικο!

«Από τις ψηφοφορίες και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι τώρα...ο κόσμος δείχνει ότι τον Νικόλα τον έχει στηρίξει αρκετά. Φυσικά από την άλλη ο Ηλίας, ήταν μια φορά προτεινόμενος. Οπότε οι πιθανότητες είναι 50-50. Όμως μπορώ να πω ξεκάθαρα έκανα παρέα στους Μαχητές. Στην πορεία δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Θα ήθελα να αποχωρούσε ο Νικόλας και να παρέμενε ο Ηλίας. », είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα, εν εξήγησε ότι δεν έχει κάποιο συμφέρον απλά υπήρξε πιο κοντά με τον Ηλία σε όλο το παιχνίδι!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: "Σε έδωσε στεγνά..."- Ξέσπασαν σε γέλια! Η απάντηση της μητέρας που δεν περίμενε κανείς! (βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας! Αγώνας επάθλου απόψε για τους παίκτες και ο κάθε ένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε πως την σημερινό έπαθλο που ήταν αυτοκίνητο το κέρδισε .... η Κατερίνα Δαλάκα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr...σε λίγο έρχεται νέο spoiler!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας!

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Νίκολας Αγόρου "κονταροχτυπήθηκαν" με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν τον παίκτη που θα παραμείνει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Σας ενημερώσαμε λοιπόν, πως αυτός που αποχωρεί από το Survivor...είναι ο Νικόλας Αγόρου και για ακόμη μια φορά, το Youweekly, εξασφάλισε για εσάς έγκυρες πληροφορίες!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

TAGS