Survivor Spoiler: Αυτά ήταν τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι 3 φιναλίστ! Ποιος βγήκε πρώτος;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μόνο εδώ τα ποσοστά των τριών παικτών!

Survivor Spoiler: Αυτά ήταν τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι 3 φιναλίστ! Ποιος βγήκε πρώτος;

Από την πρώτη μέρα του Survivor εμείς εδώ στο youweekly.gr είμαστε δίπλα σας με πολύ παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες των Διάσημων και Μαχητών.

Τώρα που έχουμε φτάσει μια ανάσα πριν το τέλος δεν μπορούσαμε να μην σας έχουμε άλλο ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Για γέλια ο φετινός ημιτελικός, για κλάματα θα είναι ο τελικός! Που είναι ο Ντάνος, οέο;

Χθες είχαμε τον μεγάλο ημιτελικό και οι τρεις υποψήφιοι, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά τέθηκαν στην διάθεση του κοινού σε μια τρίωρη ψηφοφορία. Εμείς λοιπόν, μέσα από το youweekly.gr θα σας πούμε όσα μάθαμε!

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκλειστικό: Πρόταση - μαμούθ στον Ντάνο για την παρουσίαση! Τι θα γίνει με Τανιμανιδη;

Τι ποσοστά σημείωσαν οι παίκτες; Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα ήταν εκατομμύρια και ο κόσμος δεν σταματούσε να ψηφίζει τον παίκτη που ήθελε να δει στον τελικό του παιχνιδιού!

Έχουμε και λέμε, η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την πρώτη ώρα άρχισε να παίρνει ένα σημαντικό σημαντικό προβάδισμα σε αντίθεση με τον Ηλία, ο οποίος ενώ ξεκίνησε δυναμικά και πρώτος στην συνέχεια εμφάνισε μια πτώση! Από την πλευρά της η Μελίνα ήταν σταθερή αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της βραδιάς να μπει "σφήνα" στους δύο άλλους παίκτες!

Δείτε ακόμη: Prime Time: Στα "κόκκινα" τα νούμερα τηλεθέασης! "Έσκισε" -επιτέλους! - το Survivor 2!

Η Κατερίνα Δαλάκα αναδείχθηκε πρώτη με ένα ποσοστό που άγγιξε το 40%, ενώ ο Ηλίας Γκότσης ακολούθησε μένα ποσοστό κοντά στο 36%! Τέλος η Μελίνα συγκέντρωσε ένα ποσοστό που άγγιξε το 24%, το οποίο ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να της δώσει μια θέση στον τελικό!

Λίγη ώρα απέμεινε μέχρι τον μεγάλο τελικό ώστε να μάθουμε τι θα γίνει!