Survivor 3: Τι απάντησε η κούκλα ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» για το αν θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Αποκάλυψη τώρα μόνο στο Vanda's blog!

Survivor 3: Τι απάντησε η κούκλα ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» για το αν θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Εχθές μέσα από το site Youweekly.gr και το Vanda's blog κάναμε μία μεγάλη αποκάλυψη για την στρατηγική της παραγωγής του Σκάι να χτυπήσει κορυφαίους ηθοποιούς από τα σήριαλ μυθοπλασίας του Alpha προκειμένου να ενισχυθεί το Survivor 3!

Αποκαλύψαμε δηλαδή ότι όπως χτύπησε το κανάλι της Κάντζας το Γιώργο Αγγελόπουλο και τον έκανε πρωταγωνιστεί στο φοβερό σήριαλ τατουάζ έτσι και ο Σκάι αποφασίστηκε κεντρικά να χτυπήσει κορυφαίους ηθοποιούς για το ριάλιτι επιβίωσης! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Ο μάρτυρας που «έκαψε» τον Ριχάρδο! Πως κατέληξε στην φυλακή ο Mr. χρυσός;

Το πρώτο πρόσωπο που χτύπησαν από την παραγωγή του survivors ήταν μία πραγματικά κούκλα ηθοποιός πρώην δημοσιογράφος πρώην αεροσυνοδός και τώρα πρωταγωνίστρια στο «Έλα στη θέση μου». Η Πένυ Αγοραστού είναι στις επιλογές της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης. Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο αναλυτικά!

Μετά την αποκάλυψη λοιπόν ήρθε η νεαρή ηθοποιός να απαντήσει στο δημοσίευμα μας με χιούμορ αλλά χωρίς να διαψεύδει την είδηση. «Να με εδώ να κοιμάμαι στα σανίδια χωρίς δαχτυλίδια και ας πεθάνω».

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Οι ζήλιες της Αθηνάς στον Δήμο, ο άπαιχτος Τσανγκ και ο παίκτης που αποχώρησε! (Βίντεο)

Αναδημοσιεύει ίδια η Πένυ αγοραστού το ρεπορτάζ και καλεί τον κόσμο να μπει και να το διαβάσει. Είναι η πιο τρανταχτή επιβεβαίωση ότι της έγινε πρόταση για να δεις το παιχνίδι διαφορετικά επειδή είναι πολύ σοβαρό παιδί απλά το διέψευδε! Το θέμα είναι τι θα απαντήσει η ηθοποιός;