Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ιλιγγιώδες ποσό που του πρόσφερε ο Ατζούν για να μπει στο Survivor!

Θα σας πέσει το σαγόνι! Μιλάμε για ποσό μαμούθ!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ιλιγγιώδες ποσό που του πρόσφερε ο Ατζούν για να μπει στο Survivor!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επρόκειτο να μπει στο «Survivor», όμως δεν μπορούσε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο «Tατουάζ».


Το Youweekly.gr πρώτο σας έγραψε ότι η Ατζούν Ιλιτζαλί έφαγε πόρτα αλλά και... τον λόγο ( Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το «όχι» στο Survivor - Το χρήμα και το ψέμα (Αποκλειστικό)!) Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε και το ακριβές ποσό που θα έπαιρνε ο Ντάνος! Στον Αγγελόπουλο, προσφέρθηκαν στην κυριολεξία «γη και ύδωρ» και συγκεκριμένα το ποσό των 350.000 ευρώ, προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» για την επιστροφή του στο ριάλιτι που τον έκανε πανελληνίως γνωστό.


Φόρμουλα για να μπει υπήρχε, από την πλευρά της παραγωγής! Το«Τατουάζ» θα ολοκληρωθεί φέτος στα τέλη Ιουνίου, τα γυρίσματα για το ρόλο του «Στέφανου» θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα και ο Αγγελόπουλος να έμπαινε στο «Survivor» αμέσως μετά το Πάσχα.

Το ποσό ήταν πραγματικά πολύ δελεαστικό για τον νικητή του πρώτου «Survivor», ωστόσο, μετρώντας πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και συζητώντας το θέμα με δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες του, αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά. Ένας από τους λόγους, είναι η εξέλιξη του ως ηθοποιός.

Έχει ξεκινήσει και μαθήματα υποκριτικής, προκειμένου να είναι έτοιμος για το επόμενο μεγαλύτερο βήμα του. Τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της. Η στροφή που έγινε στη μυθοπλασία θα συνεχιστεί για την επόμενη τριετία τουλάχιστον, όπως προεξοφλούν έμπειρα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών.

Survivor αποκλειστικό: Μετά την Δαλάκα και τον Αγόρου κι άλλο όνομα βόμβα στο παιχνίδι!

Τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, έχουν πέσει πολύ χαμηλά και οι ιθύνοντες του καναλιού ψάχνουν, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, τρόπους για να δουν μια άνοδο και βάζουν ονόματα βόμβα στο παιχνίδι.

Για τον λόγο αυτό, όπως σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr, η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και από μέρα σε μέρα θα την δούμε να εμφανίζεται στο παιχνίδι. Μετά την Κατερίνα, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του Νικόλα Αγόρου, που συμμετείχε στο Survivor 2.

Από εκεί, λοιπόν, που ο Τούρκος παραγωγός δεν ήθελε να συμμετέχουν διάσημοι φέτος στο ριάλιτι έχουμε ήδη δυο ονόματα φωτιά και το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας αποκαλύπτει σήμερα πως στο Survivor σε λίγο καιρό θα μπει όνομα... πυρκαγιά!

Είναι ποδοσφαιριστής, είναι διάσημος, είναι σέξι, με πολλές αντοχές και του είχε γίνει πρόταση ξανά στο παρελθόν να συμμετέχει στο παιχνίδι αλλά τελικά δεν τον είδαμε πουθενά γιατί τότε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεπαν.

Σας πάει κάπου το μυαλό; Τι όχι; Θα σας αποκαλύψω, λοιπόν, εγώ μέσα από το Vanda's blog πώς το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι του Τούρκου παραγωγού και του ΣΚΑΙ είναι του Γιούρκα Σειταρίδη!

Το κανάλι και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν πλησιάσει τον ποδοσφαιριστή εδώ και κάτι μέρες και μάλιστα τα ραντεβού στον σταθμό του Φαλήρου δίνουν και παίρνουν, αλλά τα χέρια ακόμα δεν έχουν δοθεί.