Survivor spoiler 30/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε το αυτοκίνητο!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Survivor spoiler 30/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε το αυτοκίνητο!

Και σήμερα σας έχουμε spoiler με το ποιος θα κερδίσει το τελευταίο αυτοκίνητο στο Survivor.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χικμέτ, ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν θα δούμε την μαύρη και την άσπρη ομάδα να αγωνίζεται για το τελευταίο αυτοκίνητο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στο Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Ποιος όμως θα το κερδίσει;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr ο Νίκος θα κερδίσει το αυτοκίνητο και θα χαρεί πολύ, αφού πολλές φορές είχε φτάσει στην πηγή, αλλά δεν είχε πιει νερό. Άρα η λευκή ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι.

Survivor: Θρίλερ με τον τελικό! Τα ακυρώνουν όλα! Τι συνέβη;

Θρίλερ με τον τελικό του Survivor! Τα ακυρώνουν όλα και μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς συνέβη! Αποκάλυψη τώρα!

Μόλις έφτασαν στα γραφεία μου τα νέα για τον χαμό που επικρατεί στον ΣΚΑΙ και θα σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, φυσικά!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου γιατί πραγματικά οι ιθύνοντες βρίσκονται σε πολύ μπερδεμένη θέση και δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες λόγω των πρόωρων εκλογών που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, σκέφτεται να ακυρώσει τον τελικό του παιχνιδιού που είχε προκαθοριστεί για της 4 Ιουλίου καθώς στις 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές και μια εβδομάδα πριν θα υπάρχει αναμπουμπούλα με έκτακτες εκπομπές προεκλογικού περιεχομένου!

Για τον λόγο αυτό λένε να "σβήσουν" εντελώς από τον χάρτη εκείνες τις ημέρες το παιχνίδι και να παγώσουν τον τελικό αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουν ποια ημέρα θα τον μεταφέρουν και πως θα γίνει όλο αυτό!

Όλα είναι πολύ μετέωρα και συζητήσιμα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι! Η κεντρική ιδέα πάντως είναι αυτή, να ακυρωθεί για τις 7 Ιουλίου ο τελικός του Survivor!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας μεταφέρω τα πάντα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog! Μείνετε συντονισμένοι...

Survivor: Εφιάλτης με τον τελικό! Η αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο και η μεγάλη απόφαση της παραγωγής

Ένας εφιάλτης επικρατεί με τον τελικό του Survivor! Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο αλλά και η απόφαση που πήρε η παραγωγή τελευταία στιγμή;

Θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog φυσικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο τελικός του ελληνοτουρκικού Survivor δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που είχαμε παρακολουθήσει το 2006, στο πρώτο ελληνοτουρκικό που είχε παιχτεί στην τηλεόραση!

Ο τελικός τότε είχε διεξαχθεί από το συμβούλιο του νησιού (τους Έλληνες και Τούρκους συμμετέχοντες) και μέσα σε κλίμα έντασης νικητής. Αυτή την φορά σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι δυο οι τελικοί και όχι ένας! Δηλαδή, ένας θα γίνει στην Τουρκία με παρουσιαστή τον Ατζούν κι ένας στην Ελλάδα με παρουσιαστή τον Τανιμανίδη!

Survivor - αποκλειστικό: Θρίλερ με τον τελικό! Τα ακυρώνουν όλα! Τι συνέβη;

Ως αποτέλεσμα αυτού, θα έχουμε δυο νικητές αντί για έναν! Το κοινό θα επιλέξει ποιος θα είναι... Και τώρα πάμε στο πιο φλέγον ζήτημα!

Τι θα συμβεί με το χρηματικό έπαθλο; Όταν ο νικητής ήταν ένας έπαιρνε 100.000 τώρα που είναι δυο θα πάει στα 200.000;

Σύμφωνα με πληροφορίες μου o ΣΚΑΙ από την μια σκέφτεται πως θα υπάρξει πολύ σούσουρο αν δεν αυξήσει το χρηματικό έπαθλο αλλά από την άλλη τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού φέτος ήταν αρκετά χαμηλά και τα έσοδα λίγα... Οπότε, το βλέπουμε...

Survivor - αποκλειστικό: Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως!

Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η ώρα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα αλλάξει εκτάκτως την Κυριακής στις 16/5 λόγω εκλογών!

Το παιχνίδι θα προβληθεί το μεσημέρι στις 15:00 μέσα από τη συχνότητα του Φαλήρου! Συγκεκριμένα για την Κυριακή το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα έχει από το πρωί έως και το βράδυ εκπομπές για τις Ευροεκλογικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκπομπές με ένα διάλειμμα στις 14:00 για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στις 15:00 - 17:50 για το Survivor!

Όλη αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται κανονικά αλλά και το Σάββατο!