Survivor τελικός: Πρόωροι τίτλοι τέλους για το ριάλιτι! Η μεγάλη ανατροπή στις ημερομηνίες!

Πότε θα τον δούμε στις οθόνες μας;

Survivor τελικός: Πρόωροι τίτλοι τέλους για το ριάλιτι! Η μεγάλη ανατροπή στις ημερομηνίες!

Μεγάλη ανατροπή στις ημερομηνίες στον τελικό του Survivor, αφού το ριάλιτι ρίχνει πρόωρους τίτλους τέλους.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία για τον μεγάλο τελικό ήταν στις 7 Ιουλίου, αλλά όπως φαίνεται κάτι έκανε τον ΣΚΑΙ να ρίξει πιο νωρίς τίτλους τέλους.

Στην τελική ευθεία είμαστε για τον τελικό του Survivor, όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και θα πάρει και το χρηματικό έπαθλο. Ωστόσο, αυτό το γεγονός θα το δούμε πιο σύντομα στις οθόνες μας.

Survivor τελικός

Το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα κορυφώνεται η προεκλογική περίοδος, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης ενός τηλεοπτικού debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, έκανε τους συντελεστές επιβίωσης του ΣΚΑΙ να ρίξουν πρόωρους τίτλους τέλους.

Έτσι το κανάλι αποφάσισε την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα δούμε τον ημιτελικό και την Κυριακή 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης της μαύρης ομάδας θα αποχωρήσει αύριο (11/06) από το Survivor;

Το youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις σίγουρες διαρροές!

Χτες η μαύρη ομάδα έχασε την ασυλία και έδωσε 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι ήταν αυτοί; Το ελληνικό κομμάτι της μαύρης ομάδας ψήφισε τον Σπύρο και το τουρκικό κομμάτι ψήφισε τη Δήμητρα. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι άλλοι δύο παίκτες ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Παναγιώτης! Υπάρχει κι άλλο, δυνατό spoiler!

Ποιος αποχωρήσει;

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει από το ριάλιτι!

Σύμφωνα με την mega διαρροή του youweekly.gr με τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας από το Survivor αποχωρεί ο Σπύρος! Αφήνουμε βέβαια μια "πισινή" διότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο παιδιά ήταν αρκετά μικρή!

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει από το ριάλιτι!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας στο youweekly.gr:

Ελλάδα

1.Κατερίνα
2. Παναγιωτης
3. Δήμητρα
4. Σπύρος
5. Αφροδίτη
6. Νίκος
7. Κυριάκος

Τουρκια

1.Γιουσούφ
2. Σεντά
3. Μπορα
4. Εμρέ
5. Οκάι
6. Σουντε
7. Μπουσρα

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε;

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία βαδίζει προς το τέλος του! Ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό (11/06) έπαθλο;

Διαρροή τώρα!

Χτες η λευκή ομάδα κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να είναι εκείνη που πήρε τη νίκη και να απολαύσει το μοναδικό ταξίδι στην Κούβα! Σήμερα όμως θα επιστρέψουν σε συνθήκες Survivor!

Ποιος θα κερδίσει;
Απόψε θα δούμε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, όπως και όλοι άλλωστε το τελευταία διάστημα, ενώ η επαφή με το νερό θα είναι ελάχιστη! Όσον αφορά τον στόχο αυτός θα είναι μπάσκετ, κάτι που σημαίνει πως προβάδισμα έχει η λευκή ομάδα, καθώς έχει αποδείξει πως το κατέχει περισσότερο με το μπάσκετ!

Ωστόσο από την πλευρά της η μαύρη ομάδα θέλει να δώσει απαντήσεις καθώς την εβδομάδα αυτή έχει χάσει όλα τα αγωνίσματα που έχει πάρει μέρος, δείχνοντας να έχουν επηρεαστεί από τις εντάσεις μεταξύ της Κατερίνας και της Δήμητρας!

Θα καταφέρουν να επανέλθουν στις νίκες ή η λευκή ομάδα θα συνεχίσει το σερί; Αυτό θα το γνωρίζουμε το βράδυ τόσο με την live μετάδοση, όσο και με την δεδομένη διαρροή του youweekly.gr!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό (11/06) επεισόδιο:

Survivor spoiler 11/06

Survivor spoiler 11/06

Survivor spoiler 11/06

Survivor spoiler 11/06

Survivor spoiler 11/06