Survivor spoiler 11/06: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το παιχνίδι!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Survivor spoiler 11/06: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το παιχνίδι!

Survivor spoiler και σήμερα έχουμε για το παιχνίδι! Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε 11/06 το έπαθλο;

Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του και ήδη ξέρουμε ποια ημερομηνία θα πέσει ο μεγάλος τελικός.

Χτες η λευκή ομάδα κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να είναι εκείνη που πήρε τη νίκη και να απολαύσει το μοναδικό ταξίδι στην Κούβα! Σήμερα όμως θα επιστρέψουν σε συνθήκες Survivor!

Απόψε θα δούμε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, όπως και όλοι άλλωστε το τελευταία διάστημα, ενώ η επαφή με το νερό θα είναι ελάχιστη! Όσον αφορά τον στόχο αυτός θα είναι μπάσκετ, κάτι που σημαίνει πως προβάδισμα έχει η λευκή ομάδα, καθώς έχει αποδείξει πως το κατέχει περισσότερο με το μπάσκετ!

Ωστόσο από την πλευρά της η μαύρη ομάδα θέλει να δώσει απαντήσεις καθώς την εβδομάδα αυτή έχει χάσει όλα τα αγωνίσματα που έχει πάρει μέρος, δείχνοντας να έχουν επηρεαστεί από τις εντάσεις μεταξύ της Κατερίνας και της Δήμητρας!

Ποιος θα κερδίσει; Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας, η λευκή ομάδα θα είναι αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει, συνεχίζοντας τις σερί νίκες! Έτσι, η λευκή ομάδα θα κερδίσει λαχταριστά μπεργκερ!

Survivor spoiler: Έξαλλοι οι παίκτες της μαύρης ομάδας! Οι απίστευτες κατηγορίες μετά την ήττα! (Βίντεο)

Έξαλλοι είναι οι παίκτες της μαύρης ομάδας στο Survivor, αφού μετά την χθεσινή τους ήττα, ρίχνουν απίστευτες κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Και σήμερα σας έχουμε spoiler για το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Οι παίκτες θα κατηγορήσουν τον Εμρέ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι αυτός που ευθύνεται για την ήττα της ομάδας. Νιώθοντας αδικημένος τους απάντησε «Είμαι ο μόνος που κάνει λάθη. Όλοι είναι άριστοι. Όλοι πήραν όλους τους πόντους. Εκτός από εμένα, κανένας άλλος δεν έχασε πόντο. Αφήστε τα αυτά. Σχεδόν όλοι έχασαν από δύο πόντους».

Ο Παναγιώτης συνεχίζει την ένταση και λέει: «Άλλο να χάνεις έναν πόντο επειδή ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα και άλλο να πηγαίνεις στον τελικό στόχο και να μην ξέρεις πώς πρέπει να κάτσεις».

H ψυχολογία των παικτών είναι πολύ πεσμένη αφού το παιχνίδι τελειώνει, τα έπαθλα μεγαλώνουν θέλουν να κερδίζουν αντί να χάνουν.