Survivor spoiler: Ανατροπή! Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για spoiler!

Survivor spoiler: Ανατροπή! Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης της μαύρης ομάδας θα αποχωρήσει σήμερα (13/06) από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο;

Προσοχή διαρροή!

Αυτή τη φορά υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή με το Survivor και την αποχώρηση, αφού όλοι περίμεναν να δουν το συμβούλιο του νησιού την Τρίτη. Ωστόσο, το κανάλι είχε άλλες βλέψεις και αποφάσισε να δείξει την αποχώρηση, σήμερα 13/06. Πάμε να δούμε όμως...

Την Κυριακή η μαύρη ομάδα έχασε την ασυλία και έδωσε 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι ήταν αυτοί; Το ελληνικό κομμάτι της μαύρης ομάδας ψήφισε τον Σπύρο και το τουρκικό κομμάτι ψήφισε τη Δήμητρα. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι άλλοι δύο παίκτες ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Παναγιώτης!

Ποιος αποχωρήσει;

Survivor spoilerΣύμφωνα με την mega διαρροή του youweekly.gr με τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας από το Survivor αποχωρεί ο Σπύρος! Αφήνουμε βέβαια μια "πισινή" διότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο παιδιά ήταν αρκετά μικρή!

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (11/06)!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας

Ελλάδα

1.Κατερίνα
2. Παναγιωτης
3. Δήμητρα
4. Σπύρος
5. Αφροδίτη
6. Νίκος
7. Κυριάκος

Τουρκια

1.Γιουσούφ
2. Σεντά
3. Μπορα
4. Εμρέ
5. Οκάι
6. Σουντε
7. Μπουσρα

Γιώργος Χρανιώτης: Άδειασε δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη! «Δεν ενδιαφέρομαι για την ζωή του»!

Ο Γιώργος Χρανιώτης άδειασε δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη με μια μόνο ατάκα: «Δεν ενδιαφέρομαι για την ζωή του»!

Ο ίδιος, μίλησε για το unfollow του Σάκη Τανιμανίδη στη Φωλιά των Κου Κου και τον στόλισε χωρίς έλεος!

«Δουλεύουμε πολλές ώρες, αλλά είναι από τις δουλειές που δεν έχουμε καταλάβει την πολλή δουλειά! Νομίζω ότι έχω αξιοποιήσει και την αντρική και τη γυναικεία πλευρά του χαρακτήρα μου. Δεν ήμουν καλός στο ποδόσφαιρο, όποτε δεν είχα επιτυχία στα κορίτσια και δεν ήμουν δημοφιλής. Αισθανόμουν πάντα ότι, πέρα από την ερωτική επιθυμία, είχα μια βαθύτερη ανάγκη να έρθω κοντά με το γυναικείο φύλο. Ίσως ασυνείδητα έπαιζα με κοριτσίστικα παιχνίδια για να έρθω πιο κοντά στ κορίτσια. Θυμάστε και τι είχε γίνει με το Unfollow του Αγγελόπουλου;

Τελευταία έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι σημαίνει γυναικεία περίοδος! Επειδή δεν είχα συζήσει για καιρό με γυναίκα δεν είχα παρατηρήσει πως μεταμορφώνεστε στην περίοδο! Υπάρχουν ζευγάρια που είναι ερωτευμένα όλη τους τη ζωή. Εμένα η λέξη απλώς συντροφικότητα με τρομάζει! Ο ερωτικός παροξυσμός που μπορεί να προκύπτει μετά από χρόνια είναι ζητούμενο για ‘μενα! Ως παρουσιαστής το Survivor είναι πιο αναίμακτη διαδικασία. ενδεχομένως αν δεν έκανα θέατρο ή άλλες δουλειές, θα το σκεφτόμουν! Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά στο Instagram ακολουθώ ανθρώπους που έχω σχέση ή είναι μακριά και τους θαυμάζω απεριόριστα. Με τον Σάκη δεν κρατήσαμε επαφή, δεν είμαστε φίλοι! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του και αποφάσισα να μην κοροϊδευόμαστε τους εαυτούς μας!»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το νέο "χτύπημα" στον Τανιμανίδη! Πως τον "τελείωσε" με μόνο δυο λέξεις!

Νέο "χτύπημα" στον Σάκη Τανιμανίδη έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού τον "τελείωσε" με μόνο δυο λέξεις.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα φωτογράφισης όπου συνάντησε τον νικητή του Survivor - ηθοποιός και μίλησαν για όλα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον λόγο πουέκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram και για το αν υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ τους.

«Έχω ξαναπεί ότι γύρω μας γίνονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποιον κάνω εγώ unfollow ή follow» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

undefined