Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor spoiler 26/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Survivor spoiler 26/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία!
Survivor 26.06.2019 20:28

Τετάρτη σήμερα 26/6 και έχουμε το το προτελευταίο επεισόδιο στο Survivor πριν τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στην Τουρκία. Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία απόψε; Σας έχουμε το spoiler.

Χθες, παρακολουθήσαμε δύο αγωνίσματα! Το πρώτο το κέρδισε η μαύρη ομάδα, όπου και ξεσάλωσε στο Coco Bongo, ενώ το δεύτερο αγώνισμα το κέρδισε η άσπρη, η οποία θα περάσει μια μέρα σε μια βίλα με πλήρες γεύμα.

Survivor spoiler 26/6

Στο αποψινό επεισόδιο, άσπροι και μαύροι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για την τελευταία ασυλία όπου και θα αγωνιστούν σε έναν στίβο μάχης αρκετά απαιτητικό. Θα έχει τσουλήθρες με νερό, θα απαιτεί ταχύτητα αλλά και... στόχο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στα γραφεία μας το 1-0 κάνει η μαύρη ομάδα και μάλλον κερδίζει όλη την τελευταία ασυλία.

Survivor trailer 26/6: "Φωτιά" οι δύο ομάδες στο τελευταίο παιχνίδι ασυλίας! (Βίντεο)

Φωτιά είναι οι δυο ομάδες του Survivor στο τελευταίο παιχνίδι ασυλίας, όπως βλέπουμε από το trailer 26/6. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι παίκτες θα δώσουν όλη την ενέργεια και τη δύναμη που τους έχει απομείνει, για να παίξουν για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας!

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί φυσικά και δε θα λείψουν από τον στίβο μάχης! Ποια ομάδα λέτε ότι θα τα καταφέρει; Άσπροι ή Μαύροι;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Τα "έσπασαν" Δαλάκα και Δήμητρα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν! (Βίντεο)

Πραγματικά τα "έσπασαν" Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα στο αποψινό Survivor...Δεν φαντάζεστε τι έκαναν και τις είδαν όλοι.

Οι παίκτες της μαύρης ομάδας, κατάφεραν στο σημερινό Survivor να κερδίσουν την άσπρη ομάδα αλλά και ένα εξαιρετικό έπαθλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor: Ο Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση Δαλάκα - Ατακάν!

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στον τελικό! Το έκτακτο σχέδιο...

Διαβάστε περισσότερα survivor στο Υouweekly.gr

Share