Survivor spoiler: O Έλληνας και ο Τούρκος που πάνε τελικό!

Διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Survivor spoiler: O Έλληνας και ο Τούρκος που πάνε τελικό!

Survivor spoiler: O Έλληνας και ο Τούρκος που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία ρίχνει αυλαία, ωστόσο απόψε είναι ο προγραμματισμένος μεγάλος ημιτελικός στην Τουρκία!

Να σας θυμίσουμε, ότι ο Acun Ilicali, λίγο πριν τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης,πήρε την απόφαση να γίνει και ο ημιτελικός αλλά και ο τελικός στην Τουρκία και όχι ξεχωριστά, όπως είχε γραφτεί στην αρχή!

διαρροή Survivor

Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς, είναι οι τέσσερις Έλληνες παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν τον τελικό, ενώ από την άλλη οι Τούρκοι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ είναι ο Γιουσούφ, ο Οκάι, ο Εμρέ και η Σεντά!

διαρροή Survivor

Ποιοι θα είναι όμως οι τέσσερις παίκτες που θα ξεχωρίσουν;

Οι παίκτες που θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό θα βγουν από το αγώνισμα που θα δούμε απόψε το βράδυ. Φαβορί από την ελληνική ομάδα είναι ξεκάθαρα η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος είναι δυνατός παίκτης.

διαρροή Survivor

διαρροή Survivor

Από τους Τούρκους παίκτες δύο δυνατοί παίκτες που το έχουν αποδείξει και με το παραπάνω είναι ο Εμρέ αλλά και ο Γιουσούφ! Για να δούμε...

Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που ο Σπύρος φοράει μπαντάνα! Αποκάλυψη τώρα...

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σπύρος από το Survivor φοράει μπαντάνα και.... δεν πάει το μυαλό σας! Αποκάλυψη τώρα...

Ο Σπύρος Γουρδούπης έδωσε την δική του εξήγηση για την μπαντάνα που δεν αποχωρίστηκε ποτέ. Μάλιστα, δεν την φορούσε μόνο στο Survivor, αλλά είναι κάτι που έχει και στην κανονική του ζωή, την καθημερινότητά του.

Γιατί επιλέγετε να φοράτε μπαντάνα;

«Ο βασικότερος λόγος είναι γιατί μου αρέσει καθώς επίσης και γιατί είναι ένα είδος που φορώντας το σου προσδίδει κάτι το διαφορετικό, που σε ξεχωρίζει από τους άλλους κατευθείαν. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι η μπαντάνα αρέσει πολύ στις κοπέλες»

Τι σημαίνει για σας η μπαντάνα;

«Είναι ένα ιδίωμα της προσωπικότητάς μου και της καλλιτεχνικής μου φύσης. Είναι μια δήλωση ότι ο κόσμος μας είναι ανάποδος, γι’ αυτό τη φοράω ανάποδα»

Πότε την πρωτοφορέσατε;

«Άρχισα να τη φοράω πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε δηλαδή που πήγα στη Φλωρεντία για να ξεκινήσω το διδακτορικό μου»

Κι από τότε δεν την αποχωρίζεστε ποτέ;

«Ναι, από τότε δεν την αποχωρίζομαι ποτέ την μπαντάνα. Φοράω κάθε μέρα και ένα άλλο σχέδιο με διαφορετικό χρώμα. Έχω μπαντάνες για καθημερινή χρήση και άλλες για πιο επίσημε εμφανίσεις. Αρκεί να σας πω ότι φορώντας μπαντάνα έκανα την υποστήριξη της διδακτορικής μπροστά σε τρεις καθηγητές» αποκάλυψε στο tvέθνος.