Survivor: Η πιο αισθησιακή φωτογράφιση της Άννας Μαρία Βέλλη - Η πραγματική καταγωγή και ηλικία της

Θα πάρει "φωτιά" ο Άγιος Δομίνικος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Η πιο αισθησιακή φωτογράφιση της Άννας Μαρία Βέλλη - Η πραγματική καταγωγή και ηλικία της

Η ομάδα των Διάσημων του Survivor έχει σχηματιστεί - δείτε την εδώ - και τα πρόσωπα έχουν ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο. Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι και η Άννα Μαρία Βέλλη που πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την πιο αισθησιακή της φωτογράφιση στο περιοδικό YOU!

Η Άννα Μαρία Βέλλη θα ανεβάσει την θερμοκρασία στο Survivor

Μπορεί να φαίνεται χύμα, μάλλον όμως είναι μια πολύ ψαγμένη προσωπικότητα... Το νεαρό κορίτσι αποκαλύπτεται στο Youweekly.gr και ποζάρει με εσώρουχα στον φωτογραφικό φακό της Μαρίας Χατζηιωαννίδου...

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες!

Ποια είναι η Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη, γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1990 - δηλαδή σήμερα είναι 29 ετών - στον Μαρούσι και είναι 53 κιλά. Έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής αλλά και δημοσιογραφίας! Ασχολείται με το Youtube και το instagram πάρα πολύ!

Σε σχέση η Άννα Μαρία Βέλλη - Ο άνδρας που της "έκλεψε" την καρδιά μετά τον Άρη Μακρή

Σε σχέση φαίνεται πως είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, μετά το χωρισμό της από τον επί αρκετά χρόνια σύντροφό της, Άρη Μακρή.

Όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος - Youtuber, είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη, που εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων πλοίων και είναι άκρως γοητευτικός.

Το ζευγάρι πέρασε όλο το καλοκαίρι μαζί στα ελληνικά νησιά ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα νιώθει ανακουφισμένη που ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα μιας και της αρέσει να κρατά τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα.