Παλάτι: Το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάνε στην παραλία

Απίστευτο βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παλάτι: Το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάνε στην παραλία

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει το Survivor 4 το βράδυ της Κυριακής 27/12 και ώρα 21:00 ακριβώς στον ΣΚΑΙ! Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε αποκλειστικές φωτογραφίες με τους παίκτες να αναχωρούν με την βαλίτσα τους από το αεροδρόμιο για Άγιο Δομίνικο. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Για την ακρίβεια τα πλάνα που θα δείτε παρακάτω παίχτηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη, του Mega, το πρωί της Δευτέρας.

Βίντεο από το ξενοδοχείο που μένουν οι Survivors μέχρι στιγμής

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα των Διάσημων

Ελευθερία Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor διάσημοι

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.

Αννα Μαρία Βέλλη

 Survivor διάσημοι Άννα Μαρία Βέλλη

Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ζει και βασιλεύει στην Αθήνα, και είναι άρρωστη με την Ηρακλάρα, όπως συχνά υποστηρίζει. Προσπαθεί να πάρει το πτυχίο της και την έχουμε δει στο Σύγχρονο Θέατρο.

Αγγελική Λάμπρη

 Survivor διάσημοι  Αγγελική Λάμπρη

H Αγγελική Λάμπρη (Ιωάννινα, 29 Δεκεμβρίου 1974) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έγινε γνωστή μέσω της τηλεοπτικής σειράς του MEGA "Στο Παρά Πέντε" όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Σπούδασε υποκριτική στην Σχολή του Θεοδοσιάδη μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Μάριο Αθανασίου. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 "Οι αγνοημένοι" και ακολούθησε το σήριαλ "Η Λυγερή" στην ΕΤ1. Ακολούθησαν πολλές σειρές όπως ο "Πειρασμός", το "Άκρως οικογενειακόν", το "Η αγάπη ήρθε από μακριά" κ.ά.

Η σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή ήταν το "Στο παρά 5" (2005-2007), σε σενάριο το οποίο υπέγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης και σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Την επόμενη σεζόν, (2007-2008), πρωταγωνίστησε στη σειρά "Γοργόνες", μαζί με τη Λίνα Σακκά και τη σεζόν 2009-10 πρωταγωνίστησε στη σειρά "Η οικογένεια βλάπτει".

Γιώργος Κοψίδας

 Survivor διάσημοι  Γιώργος Κοψίδας

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη. Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.

Αλέξης Παππάς

 Survivor διάσημοι  Αλέξης Παππάς

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ήπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες. Ήμουν 4 χρόνων όταν... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Μιχάλης Αρναούτης

 Survivor διάσημοι   Μιχάλης Αρναούτης

Ο Μιχάλης Αρναούτης (6 Σεπτεμβρίου 1979) είναι Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος.

Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει γεννηθεί στην Αθήνα (Ζεφύρι) στις 6 Σεπτεμβρίου του 1979 και ζει στο Νιου Τζέρσεϊ. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά μαζί με τους πυγμάχους της ΑΕΚ Τιγκράν Ουζλιάν και Νίκο Ανδρεάδη.

Σήμερα αγωνίζεται επαγγελματικά στις ΗΠΑ στην κατηγορία ελαφρών βαρών και είναι κάτοχος του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες), ενώ διεκδίκησε το 2007 τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.

Πάνος Καλίδης

 Survivor διάσημοι Πάνος Καλλίδης

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1977 στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ την μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ο Πάνος Καλίδης ξεκινώντας την καριέρα του έκανε την πρώτη του επαγγελματική συνεργασία σε ηλικία 20 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, καθώς και σε γνωστά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε με συνεργασίες του στη Θεσσαλονίκη όπου γρήγορα ξεχώρισε ως λαϊκός καλλιτέχνης. Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Φοίβο.

Περικλής Κονδυλάτος

Περικλής Κονδυλάτος Survivor διάσημοι

Διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων. Είχε δηλώσει κάποτε: "Ο σχεδιασμός κοσμημάτων ήταν για μένα κάτι που ήρθε μάλλον αργότερα στην ζωή μου, η αρχική μου ενασχόληση ήταν η ζωγραφική και η γλυπτική, τα κοσμήματα τα έκανα σαν ένα είδος past time entertainment, όταν είχα τελειώσει την κανονική μου δουλειά. Και όπως καταλαβαίνεις όταν σταματάς να κάνεις αυτό που σου λέει το μυαλό σου πως πρέπει να κάνεις, τότε ξεκινάς να κάνεις αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνεις. Πιστεύω πως η ζωή του κάθε ανθρώπου αρχίζει εκεί που τελειώνουν οι θεωρίες και οι προκαταλήψεις του."

Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος Survivor Διάσημοι

Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1977 στη Ρόδο, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Σε ηλικία μόλις 8 χρονών άρχισε μαθήματα πιάνου, το οποίο αποτέλεσε βασική αφορμή για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Στα 18 του χρόνια πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Ρόδου, όπου και δεν άργησε να ξεχωρίσει. Λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να τον εντοπίσει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα. Έτσι στα 19 του, παίρνει την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπαίνει στη δισκογραφία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.