Survivor: Ξεκίνησαν τα αγωνίσματα - Οι 2 διάσημοι που τα έχουν βρει σκούρα

Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor: Ξεκίνησαν τα αγωνίσματα - Οι 2 διάσημοι που τα έχουν βρει σκούρα

Οι παίκτες έφυγαν για τον Άγιο Δομίνικο και ήδη ξεκίνησαν τα αγωνίσματα του Survivor αφού έχουν μεταφερθεί από το ξενοδοχείο στην παραλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν φτάσει ωστόσο από το εξωτικό νησί, δύο διάσημοι, τα έχουν βρει σκούρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, τα αγωνίσματα είναι για ακόμα μία χρονιά πολύ σκληρά και δύο άτομα έχουν δυσκολευτεί αρκετά για να φέρουν εις πέρας. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλλίδη, οι οποίοι δεν είναι και τόσο δυνατοί σε αυτό το κομμάτι.

Τριαντάφυλλος Survivor

«Έχουν πιει όλο το νερό του Αγίου Δομίνικου στα πρώτα γυρίσματα», είπε η ρεπόρτερ της εκπομπής για τους δύο τραγουδιστές.

Πάνος Καλλίδης survivor

Το τέταρτο ριάλιτι επιβίωσης γίνεται σε διαφορετικό σημείο του νησιού από τα προηγούμενα και στις 27 Δεκεμβρίου θα δούμε νέες, εντυπωσιακές παραλίες και διαφορετικά αγωνίσματα!

Survivor 4: Ποιες ημέρες και ώρες θα προβάλλεται

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την πρεμιέρα του Survivor 4 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/12 στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Όπως μαθαίνουμε το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται από Κυριακή ως Τετάρτη. Τις καθημερινές, το Survivor θα παίρνει τη σκυτάλη από τη σειρά «8 Λέξεις» στις 22.15 το βράδυ.

Οι «8 Λέξεις» θα μεταδίδονται πέντε φορές την εβδομάδα, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, αλλά θα μειωθούν σε διάρκεια τα επεισόδια, ώστε να ξεκινάει το «Survivor» στις 22:15 και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το βράδυ.