ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για τις 8 Λέξεις τώρα που έρχεται το Survivor

Ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε τα μαρτύρησε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για τις 8 Λέξεις τώρα που έρχεται το Survivor

Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Survivor 4 συνεχίζονται - δείτε εδώ πότε ακριβώς βγαίνει στον αέρα - κι όπως είναι φυσικό με την εμφάνισή του θα υπάρξουν αλλαγές στην prime time ζώνη του σταθμού, οι οποίες επηρεάζουν αρκετά την σειρά 8 Λέξεις!

Αλλάζει - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε- η prime time ζώνη του καναλιού. Οι «8 Λέξεις» θα μεταδίδονται πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά θα μειωθούν σε διάρκεια τα επεισόδια, ώστε να ξεκινάει το «Survivor» στις 22:30 και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το βράδυ. Μια έξυπνη κίνηση θα ήταν η δράση να μεταφερθεί στην παραλία - όπως υπογράμμισε ο Γκουντάρας - μιας και λόγω κορωνοϊού οι τηλεθεατές θα θέλουν «να ξεφύγουν» τηλεοπτικά, βλέποντας σκηνές από Άγιο Δομίνικο.

Άνω κάτω ο ΣΚΑΙ με την σειρά 8 Λέξεις - Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Γεωργίου

Όπως μετέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας πριν από λίγα λεπτά, μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου να ανανέωσε την συνεργασία του με το κανάλι ΣΚΑΙ αλλά η συνέχεια της σειράς 8 Λέξεις είναι αμφιταλαντευόμενη.

«Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον ΣΚΑΪ και έχει πάρει το πράσινο φως για συνεργασία τη νέα χρονιά. Τον Ιανουάριο θα αποφασίσουν αν θα πάνε οι 8 λέξεις για τρίτη σεζόν. Αν αυτό δεν γίνει, ο ίδιος και η ομάδα του θα ετοιμάσουν μια νέα σειρά που θα δούμε από τον Σεπτέμβρη».

Τις καλές σχέσεις που έχει ο Ανδρέας Γεωργίου με το κανάλι του Φαλήρου επιβεβαίωσε από δικές της πληροφορίες και η Δανάη Μπάρκα.