Survivor: Τα πρώτα λόγια των διασήμων πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

Τι αποκάλυψαν για το παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor: Τα πρώτα λόγια των διασήμων πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor 4 και λίγο πριν φύγουν για το μαγικό ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο, οι διάσημοι μίλησαν στην εκπομπή Love it και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για την περιπέτεια που τους περιμένει.

Η ομάδα των διασήμων θα αποτελείται από τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλλίδη, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργο Κοψίδα, Κάτια Ταραμπάνκο, Μιχάλη Αρναούτη, Άννα Μαρία Βέλλη, Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Περικλή Κονδυλάτο.

Μερικοί από αυτούς μίλησαν στην εκπομπή, και αναφέρθηκα σε όσα θα τους λείψουν από τη στιγμή που θα φύγουν από την Ελλάδα αλλά και στον τρόπο με τον οποίο πήραν αυτή τη δύσκολη απόφαση.

«Δε χρειάστηκε και πολύ ετοιμασία. Είναι το πρώτο ταξίδι που δε χρειάστηκα βαλίτσα. Πιο πολύ από όλα θα μου λείψει η γάτα μου. Σίγουρα η γάτα μου. Σε ακραίο βαθμό. Οι δικοί μου άνθρωποι και το φαγητό» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Survivor διάσημοι

«Ήταν πραγματικά μια απόφαση στιγμής. Είπα θέλω να το κάνω, να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όριά μου» τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δε ξέρω ποια θα είναι τα όριά μου. Δε ξέρω τι θα αντιμετωπίσω εκεί. Το πιο δύσκολο θα έχει να κάνει με το φαγητό» είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

«Νιώθω περίεργα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Πιο πολύ θα με δυσκολέψει να μάθω και να γράφω τα ονόματα των συμπαικτών μου» εξήγησε ο Πάνος Καλίδης.

«Όλοι είμαστε Survivors αυτή την εποχή. Εμείς λίγο παραπάνω. Νιώθω σαν το παιδί που πάει να παίξει. Δε φοβάμαι τίποτα. Όλα καλά» ανέφερε η Αγγελική Λάμπρη.

Τα γυρίσματα του Survivor ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει και σήμερα μάθαμε πως δύο από αυτούς τους διάσημους τα έχουν βρει πολύ σκούρα.

Πόσα χρήματα παίρνουν οι διάσημοι στο Survivor 4

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό έγινε μία «καυτή» αποκάλυψη η οποία αφορά τον νέο κύκλο του Survivor. Συγκεκριμένα, έγιναν γνωστά τα χρήματα που πρόκειται να προσφέρει ανά βδομάδα η παραγωγή σε Μαχητές και Διασήμους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας σχετικά με την αμοιβή των παικτών, 300 με 1,000 ευρώ την εβδομάδα θα είναι η αμοιβή των Μαχητών και μάλιστα θα δοθεί με κοινωνικά κριτήρια -αν έχουν παιδιά, αν αφήνουν μια πολύ καλή δουλειά για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Τα ποσά ανεβαίνουν πολύ στην ομάδα των Διασήμων, ξεκινούν από 2,000 ευρώ την εβδομάδα και φτάνουν στις 7,000 ευρώ.

survivor πρεμιέρα