Στέλιος Κρητικός: «Ο Σάκης Τανιμανίδης πήγαινε μαζί με το Survivor»

Τι είπε για τον Γιώργο Λιανό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέλιος Κρητικός: «Ο Σάκης Τανιμανίδης πήγαινε μαζί με το Survivor»

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασε το γεγονός πως φέτος δε θα δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν ένα πρότζεκτ που του ταίριαζε πολύ.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πριν από λίγο καιρό πως δεν έχει σκοπό να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο αφού θέλει να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του που είναι έγκυος.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Ο Στέλιος Κρητικός ο οποίος συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού, ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι ίδιο το Survivor χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Είναι έντονες στιγμές και μεγάλες οι συγκινήσεις! Έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Ο Σάκης Τανιμανίδης νομίζω ότι πήγαινε μαζί με το Survivor. Ο Γιώργος Λιανός έχει δρόμο μπροστά του, έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να μπορέσει να τον αντικαταστήσει», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

Fake news ακόμα δεν ξεκίνησε το Survivor 4

Το Survivor 4 ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του αυτή την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 (δείτε εδώ ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και όπως ήταν αναμενόμενο τα fake news ξεκίνησαν να διαδίδονται πριν καν δούμε το πρώτο επεισόδιο!

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής πως όχι μόνο έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά και πως έχει γίνει το πρώτο αγώνισμα στο οποίο μάλιστα ο Τριαντάφυλλος και ο Καλίδης από την ομάδα των Διάσημων τα βρήκαν πολύ σκούρα!

Fake news! Η αλήθεια για το τι συμβαίνει στο Survivor αυτή την στιγμή που μιλάμε

Survivor fake news

Οι δικές μου πληροφορίες, που σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως μπορεί οι παίκτες να έχουν φτάσει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου αλλά ακόμα οι κάμερες δεν έχουν πατήσει το rec.

Για την ακρίβεια, οι πηγές μου μού αποκάλυψαν πως τα γυρίσματα έχουν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν από την Τετάρτη, δηλαδή από αύριο. Άρα κανένα αγώνισμα δεν έχει πραγματοποιηθεί και καμία δυσκολία δεν αντιμετωπίζουν - ακόμα τουλάχιστον - ο Καλίδης με τον Τριαντάφυλλο! Ίσα ίσα που μαθαίνω πως τα περνάνε χάρμα μέχρι στιγμής.

Και προς αποφυγή οποιονδήποτε σχολίων θέλω να σας υπενθυμίσω πως αυτό το blog από το πρώτο Survivor κιόλας σας έδινε τρομερά spoilers που ΠΟΤΕ δεν έπεφταν έξω! Και θα το κάνω και φέτος γι' αυτό... ετοιμαστείτε, έχουμε να πούμε πολλά με αέρα... Άγιου Δομίνικου!

Stay tuned!