Survivor 4: Αποκάλυψη από τη σύζυγο του Πάνου Καλίδη - «Τα χρήματα είναι καλά...»

Τι είπε η σύζυγός του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποκάλυψη από τη σύζυγο του Πάνου Καλίδη - «Τα χρήματα είναι καλά...»

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τα χρήματα που παίρνει ο αγαπημένος της στο Survivor αλλά και για την επιλογή του να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

H Λεάννα Μάρκογλου μίλησε για την τελευταία φορά που επικοινώνησε με τον σύζυγό της ενώ αποκάλυψε και τι του είπαν τα παιδιά του όταν τους ανακοίνωσε την απόφασή του να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Επικοινώνησε την ημέρα που έφτασε! Μου λέει “έχουμε πολύ λίγες ώρες, μου παίρνουν το τηλέφωνο, να προσέχετε”. Η βαλίτσα έγινε σε 5 λεπτά. Ήταν πολύ λίγα τα ρούχα που πήρανε. Μαζί την φτιάξαμε. Στα παιδιά το είπε χαριτολογώντας ότι θα πάει στο Survivor.

Πάνος Καλίδης Survivor

Η μεγάλη μου τον τρόλαρε λέγοντας “μπαμπά μου που πας, είσαι παππούς εσύ;”. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί του έδωσαν κάτι γράμματα. Τα χρήματα είναι καλά… Πιστεύω θα τα καταφέρει, είναι πολύ δυνατός», είπε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.

Μιας και λέμε ωστόσο για το Survivor 4, δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δοκιμασία ασυλίας.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Καλίδη που μπήκε στο Survivor 4

Ο Πάνος Καλίδης είναι 43 ετών και είναι τραγουδιστής. Γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και σύντομα ξεχώρισε ως ένας απ’ τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Αν και η ζωή του μοιράζεται μεταξύ πίστας και στούντιο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του καθώς είναι παντρεμένος με τη Λεάννα Μάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.