Survivor 4: Πήρε το αίμα του πίσω ο Τριαντάφυλλος! Οι κρίκοι είναι το φόρτε του!

Tώρα μάλιστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πήρε το αίμα του πίσω ο Τριαντάφυλλος! Οι κρίκοι είναι το φόρτε του!

Ο Τριαντάφυλλος είχε αφήσει αρνητικές εντυπώσεις στην αρχή του Survivor 4 και το πρώτο αγώνισμα, όπου δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα των Διάσημων, αλλά στο δεύτερο ήταν αποφασισμένος να κλείσει κάποια στόματα!

Μπορεί η αρένα να ήταν καλύτερη για τον ίδιο και να του ταίριαζε περισσότερο από το πρώτο αγώνισμα, αλλά σε κάθε περίπτωση έδωσε μια φοβερή παράσταση μπροστά στους συμπαίκτες του, αντιμετωπίζοντας το δυναμικό Γιώργο Ασημακόπουλο. Βόμβα από την Έλενα Λιλιοπούλου! Αποχώρησε από το παιχνίδι!

Τρομερός στους κρίκους

Ο Τριαντάφυλλος δεν τα πήγε άσχημα στα εμπόδια μέχρι τη δοκιμασία με τους κρίκους, που έπρεπε να πάνε στους τρεις τοποθετημένους στύλους, ενώ σε εκείνο το σημείο… έδωσε ρέστα. Η ευστοχία ήταν παροιμιώδης και, κάπως έτσι, έδωσε τις απαντήσεις του.

Survivor 4: Ξεκίνησαν οι τσακωμοί στην ομάδα των διάσημων - Έξαλλη η Κάτια Ταραμπάνκο

Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα των διάσημων από τους μαχητές στο Survivor 4 ήρθαν και οι πρώτες συγκρούσεις και τσακωμοί στην ομάδα που θα αναγκαστεί να ψηφίσει συμπαίκτες της για αποχώρηση.

Όταν η ομάδα επέστρεψε στην καλύβα συζήτησαν το θέμα και διαφώνησαν όσον αφορά το τρόπο που βλέπουν τον στίβο μάχης. Κάποιοι έριξαν το φταίξιμο στην τύχη αλλά η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία έφερε και σερί νίκες δήλωσε πως πρέπει να θυμώσουν και να δυναμώσουν ώστε να κερδίσουν, με άλλα λόγια να έχουν ψυχή.

Μένει να δούμε λοιπόν που θα ΄'ρίξουν" το μεγαλύτερο φταίξιμο στην...κάλπη. Την τελευταία λέξη όμως θα έχει το κοινό. Να θυμίσουμε πως προηγουμένως η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε απανωτούς εμετούς από την τροφική δηλητηρίαση.