Survivor 4: Το σχόλιο "καρφί" του Τριαντάφυλλου - "Δεν θα με έπιανες..."

Σε ποιους αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το σχόλιο

Ο Τραντάφυλλος δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει για ακόμη μια φορά ένα «καρφί», με τον γνωστό τραγουδιστή να βρίσκει αφορμή σε ένα σχόλιο αντιπάλου του και να του απαντά στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4.

Μετά την αναγνώριση από την πλευρά των Διασήμων για το τι φταίει για την ήττα τους στο αγώνισμα της ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στους Μαχητές, στη διάρκεια του συμβουλίου, με τον Γιώργο Κορόμι να τονίζει, ότι βασικός λόγος της επικράτησης της ομάδας του δεν είναι τα νιάτα, όπως ισχυρίζονται οι αντίπαλοι. Βόμβα από την Έλενα Λιλιοπούλου! Αποχώρησε από το παιχνίδι!

«Αν ήμουν δέκα χρόνια νεότερος όπως εσύ, δε θα με έπιανες… ούτε με λάσο. Τα 43 με τα 33 χρόνια έχουν μεγάλη διαφορά, φίλε μου», του είπε ο Τριαντάφυλλος, αφήνοντας τα «πυρά» του.

Survivor 4: Ανατροπή στην ψηφοφορία των διάσημων - Δύο οι υποψήφιοι

Οι διάσημοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ήρθαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτης τους προς αποχώρηση αφού για τρίτη συνεχόμενη φορά έχασαν από τους μαχητές.

Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στον Γιώργο Κοψίδα τον οποίο οι συμπαίκτες του χαρακτήρισαν ως απόμακρο και τον Τριαντάφυλλο που ψηφίστηκε γιατί δεν ήταν καλός στα αγωνίσματα. Έτσι η ψηφοφορία ήρθε 4-4 και θα είναι και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Φάνηκε λοιπόν εξ αρχής ποιος παίκτης τα βρήκε σκούρα και ποιος με την στάση του απομάκρυνε τους συμπαίκτες του. Μένει τώρα, να δούμε και την ψήφο του κοινού.

Survivor 4: Πήρε το αίμα του πίσω ο Τριαντάφυλλος! Οι κρίκοι είναι το φόρτε του!

Ο Τριαντάφυλλος είχε αφήσει αρνητικές εντυπώσεις στην αρχή του Survivor 4 και το πρώτο αγώνισμα, όπου δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα των Διάσημων, αλλά στο δεύτερο ήταν αποφασισμένος να κλείσει κάποια στόματα!

Μπορεί η αρένα να ήταν καλύτερη για τον ίδιο και να του ταίριαζε περισσότερο από το πρώτο αγώνισμα, αλλά σε κάθε περίπτωση έδωσε μια φοβερή παράσταση μπροστά στους συμπαίκτες του, αντιμετωπίζοντας το δυναμικό Γιώργο Ασημακόπουλο.

Τρομερός στους κρίκους

Ο Τριαντάφυλλος δεν τα πήγε άσχημα στα εμπόδια μέχρι τη δοκιμασία με τους κρίκους, που έπρεπε να πάνε στους τρεις τοποθετημένους στύλους, ενώ σε εκείνο το σημείο… έδωσε ρέστα. Η ευστοχία ήταν παροιμιώδης και, κάπως έτσι, έδωσε τις απαντήσεις του.