Survivor 4: Έκλεψε η Κάτια στο χθεσινό αγώνισμα; Το πλάνο που δεν παρατήρησε κανείς

Η απόφαση δική σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έκλεψε η Κάτια στο χθεσινό αγώνισμα; Το πλάνο που δεν παρατήρησε κανείς

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει αποδειχθεί, όπως αναγράφεται και στο Twitter, "σκυλί του πολέμου", και είναι μέχρι στιγμής ένα από τα φαβορί του Survivor 4. Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας ήταν η μια από τους παίκτες που κατάφερε να χαρίσει πόντους στην ομάδα της, παρά το γεγονός πως νικητές στέφθηκαν τελικά οι Μαχητές με 10-3, όπως σας είχαμε πει άλλωστε και στο spoiler μας από νωρίς το μεσημέρι.

Το θέμα είναι πως, πολλοί δεν το παρατήρησαν αλλά, σε ένα πλάνο κατά την διάρκεια της μάχη της με αντίπαλο την Μαριαλένα την ώρα που κατάφερε να φέρει εις πέρας τον πρώτο στόχο, το πόδι της δείχνει να ακουμπάει την άμμο έξω από το όριο που είχε τεθεί και για τις δυο ομάδες. Παρ' όλα αυτά ο πόντος μέτρησε κανονικά. Το αν είναι δίκαιο ή όχι μπορείτε να το κρίνετε εσείς από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω...

Το πλάνο από το χθεσινό αγώνισμα του Survivor που "καίει" την Κάτια

Κάτια κλεψιά στο χθεσινό αγώνισμα Survivor 4

Δείτε καρέ καρέ όλη την φάση στο παρακάτω βίντεο

Survivor 4: Ξεκίνησαν οι τσακωμοί στην ομάδα των διάσημων - Έξαλλη η Κάτια Ταραμπάνκο

Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα των διάσημων από τους μαχητές στο ήρθαν οι πρώτες συγκρούσεις.

Όταν η ομάδα επέστρεψε στην καλύβα συζήτησαν το θέμα και διαφώνησαν όσον αφορά το τρόπο που βλέπουν τον στίβο μάχης. Κάποιοι έριξαν το φταίξιμο στην τύχη αλλά η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία έφερε και σερί νίκες δήλωσε πως πρέπει να θυμώσουν και να δυναμώσουν ώστε να κερδίσουν, με άλλα λόγια να έχουν ψυχή.