Survivor 4: Το "θάψιμο" των Μαχητών στους Διάσημους - "Λένε πως είναι ενωμένοι αλλά..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 οι Μαχητές με τον καλημέρα σας ξεκίνησαν να..."θάβουν" τους Διάσημους όσον αφορά τις επιλογές τους στην ψηφοφορία.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαχητές παραξενεύτηκαν με το γεγονός πως οι Διάσημοι έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά αφού τον θεωρούν πιο δυνατό αντίπαλο από τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλίδη.

Μάλιστα αναφέρθηκαν σε μια ομάδα που λέει πως είναι ενωμένη αλλά στην ψηφοφορία δεν το δείχνει αυτό αφού οι ψήφοι μοιράστηκαν. Μένει λοιπόν να δούμε ποιος θα κερδίσει της δεύτερη ασυλία, αν και ήδη του Youweekly σας έχει spoiler για αυτό και ποιος θα βγει τρίτος υποψήφιος.

Δείτε το θάψιμο των Μαχητών στους Διάσημους

Survivor 4 spoiler: Ανάβουν τα «αίματα» στην ομάδα των μαχητών

Σας έχουμε ένα πολύ δυνατό spoiler, σύμφωνα με το οποίο, πρόκειται να ανάψουν ξαφνικά τα αίματα στην ομάδα των μαχητών με αφορμή το φαγητό της ημέρας.

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και το Συμβούλιο που ακολουθεί αναδεικνύουν τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Από ποια ομάδα θα είναι;

Στο αγώνισμα οι παίκτες θα πρέπει ισορροπώντας το δικό τους τοτέμ να ρίξουν το τοτέμ του αντιπάλου χωρίς όμως να σπρώξουν, να κλωτσήσουν ή να αρπάξουν τον αντίπαλό τους.

Ποιοι παίκτες θα προσπαθήσουν να παίξουν εκτός κανόνων και πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας;

Το μαγείρεμα και το «μενού» της ημέρας γίνεται αφορμή για νέες εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών.

Η ευρηματικότητα αποτελεί προτέρημα στη μάχη για την επιβίωση και όπως αποδεικνύεται ο Γιώργος Κόρομι την έχει αφού φτιάχνει μία ψησταριά.

Μετά την ψηφοφορία στους Διάσημους υπάρχει ένταση και ο Τριαντάφυλλος δίνει στεγνά κάποια πρόσωπα!