Survivor 4: Σε ψυχολογική πίεση ο Τριαντάφυλλος - Ζήτησε τα "ρέστα" από τους συμπαίκτες του

Χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σε ψυχολογική πίεση ο Τριαντάφυλλος - Ζήτησε τα

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχει πιεστεί πολύ μετά την ψηφοφορία που τον έβγαλε προτεινόμενο για αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε και τον χαμό του πατέρα του κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί μπροστά στις κάμερες, μάλιστα δεν έκρυψε πως ο λόγος που ήγε στο Survivor 4 είναι για να βοηθήσει την οικογένεια του.

Προηγουμένως, ο τραγουδιστής εξέφρασε όμως, και ένα παράπονό του αφού όπως είπε κάποιοι τον "γλείφουν" και πίσω από την πλάτη του τον ψηφίζουν, μάλιστα ήθελε να μάθει ποιος τον ψήφισε και ήρθε σε μια αντιπαράθεση με την Ελευθερία Ελευθερίου που του είπε να χαλαρώσει και να μην τα ρωτάει αυτά. Ωστόσο εχθές έριξε τα καρφιά του και στην αντίπαλη ομάδα!

Πίεση, συγκίνηση, άγχος...μήπως τελικά ο Τριαντάφυλλος δεν αντέξει για πολύ ακόμα στο ριάλιτι;

Δείτε την ψυχολογική πίεση του Τριαντάφυλλου και όσα δήλωσε

Survivor 4 spoiler 29/12: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler, το οποίο αφορά την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει απόψε τη δεύτερη ασυλία, στέλνοντας έναν ακόμα παίκτη στην ψηφοφορία για την αποχώρηση.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, φέτος έχουμε δύο δοκιμασίες ασυλίες. Χθες οι διάσημοι έχασαν και ανέδειξαν υποψήφιους, τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο.

Η μάχη για τη δεύτερη ασυλία θα αποδειχθεί πολύ σκληρή αφού οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στήθος με στήθος και θα δημιουργηθούν πολλές οι εντάσεις οι οποίες θα φουντώσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 4

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν πως νικητές θα είναι για ακόμα μία φορά οι Μαχητές, οι οποίοι δείχνουν πως δεν έχουν μπει μέσα στο παιχνίδι για να χάσουν και έχουν πολύ άγριες διαθέσεις.

Έτσι θα κερδίσουν την ασυλία και ένας ακόμα διάσημος θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση - δείτε εδώ τους ήδη προτεινόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν με μεγάλη διαφορά η Κάτια Ταραμπάνκο βγαίνει πρώτη και θα είναι αυτή που θα διαλέξει το ποιος θα πλαισιώσει τους άλλους δύο διάσημους. Δεν μάθαμε ποιον θα επιλέξει. Αγωνιστικά πάντως αδύναμος παίκτης είναι ο Πάνος Καλίδης. Επίσης, με την Άννα Μαρία Βέλλη δεν υπάρχει και ιδιαίτερη συμπάθεια…

Δείτε το αποψινό τρέιλερ: