Survivor 4 Spoiler: Στα «μαχαίρια» οι διάσημοι για το φαγητό

Θα στηθεί καυγάς απόψε στην παραλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler: Στα «μαχαίρια» οι διάσημοι για το φαγητό

Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο επεισόδιο του Survivor 4, σας έχουμε ένα πολύ δυνατό spoiler το οποίο αφορά την ομάδα των διάσημων, οι οποίοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση με το φαγητό και σύντομα θα δημιουργηθούν εντάσεις στην παραλία.

Οι διάσημοι έχουν διαδοχικές ήττες στα αγωνίσματα και η αλήθεια είναι πως η έλλειψη φαγητού προκαλεί συχνά προβλήματα μέσα στην ομάδα.

Αυτή τη φορά, ορισμένοι παίκτες θα ζητήσουν να φάνε διπλή μερίδα φαγητού και άλλοι θα διαφωνήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση πριν το αγώνισμα, ενώ ήδη χθες τσακώθηκαν με τους μαχητές στο συμβούλιο.

«Στην ομάδα όλα μοιράζονται δίκαια. Το φαγητό το μοιράζουμε σε 10 ίσες δόσεις. Εμένα αυτό με ζορίζει πάρα πολύ γιατί είμαι 2 μέτρα και σχεδόν 100 κιλά, οπότε το να τρώω το ίδιο με έναν άνθρωπο που είναι τα μισά κιλά από εμένα, είναι αρκετά δύσκολο», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Survivor 4 διάσημοι

«Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος είχαμε τη φαεινή ιδέα, να ψηφίσουμε σαν ομάδα που είμαστε, αν θα φάμε σήμερα διπλή ποσότητα ρυζιού ή όχι μιας και έχουμε αύριο αγώνισμα και αυτό γιατί υπολογίζουμε κάποιοι ότι θα έχουμε κάποια στιγμή ένα αγώνισμα το οποίο μπορεί να έχει φαγητό, οπότε θα έρθει και οι προμήθειες ξανά… Σήμερα μπορεί να έχουμε την άνεση να φάμε διπλή ποσότητα.

Όχι παιδιά, θα πάμε βάση προγράμματος, οπότε πάμε να φάμε την κλασική μερίδα ρυζιού που αντιστοιχεί. Δεν θα ρισκάρουμε εδώ πέρα έτσι, γιατί θα φάμε τα γόνατά μας και κατά προτίμηση του διπλανού», συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4

Μετά τα χθεσινά μαλλιοτραβήγματα, ένταση θα προκληθεί και στο σημερινό 30/12 επεισόδιο του Survivor, αλλά αυτή την φορά στην ομάδα των Μαχητών.

Η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή και ως Μαριπόζα, θα κατηγορηθεί από τους συμπαίκτες της πως δεν κάνει τίποτα στην καλύβα, ούτε δουλείες ούτε βοηθάει και πως το μόνο που κάνει καλά είναι να κοιμάται, κάτι που θα την φτάσει στα όριά της.

Μετά τον καυγά αυτό θα μαζευτούν όλη η ομάδα να συζητήσουν για τα θέματα που έχουν προκύψει αλλά κι εκεί τα νεύρα και οι φωνές θα χτυπήσουν κόκκινο.

Στο σημερινό 30/12 επεισόδιο του Survivor, επίσης, θα παρακολουθήσουμε έναν σκληρό στίβο μάχης που θα έχει και υγρό στοιχείο. Οι παίκτες θα πιεστούν πολύ, η Κάτια Ταραμπάνκο μάλιστα όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω θα ξεσπάσει σε κλάματα, ενώ ένας παίκτης θα τραυματιστεί.