Survivor 4: Η Μαριπόζα φοβήθηκε τη νεροτσουλήθρα αλλά το καλοκαίρι έκανε χαλαρή με τους φίλους της

Είχε βγάλει και φωτογραφία για το instagram, ιδού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Μαριπόζα φοβήθηκε τη νεροτσουλήθρα αλλά το καλοκαίρι έκανε χαλαρή με τους φίλους της

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 30/12 στο Survivor βιώσαμε στιγμές απείρου... κάλους με πρωταγωνίστρια την Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα. Από το πρωί δεν της πήγε καλά η μέρα αφού η ομάδα της, οι Μαχητές, της έκαναν μια άγρια λεκτική επίθεση και άρχισαν να την κατηγορούν πως δεν κάνει δουλειές στην καλύβα.

Ε, μετά ήρθε και το αγώνισμα που είχε νεροτσουλήθρα και ήρθε κι έδεσε το γλυκό!

Για την ακρίβεια, και για όσους δεν παρακολούθησαν, η Έλενα Κρεμλίδου στην μονομαχία της με την Ελευθερία Ελευθερίου, καθυστέρηση την έναρξη καθώς την έπιασε πανικός με το που στάθηκε μπροστά στην νεροτσουλήθρα και συνειδητοποίησε πως πρέπει να πέσει. Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα έκανε αναφορά σε υψοφοβία.

Δείτε καρέ καρέ την σκηνή στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος πάντων, εμάς μας φάνηκε πολύ παράξενο το περιστατικό με την νεροτσουλήθρα πάντως αφού θυμόμασταν πως πριν από λίγα καλοκαίρια είχαμε δει φωτογραφία της γνωστής instagrammer Παριπόζας την ώρα που τσουλάει ανέμελη και χαμογελαστή σε μια από τις πιο γνωστές νεροτσουλήθρες.

Τώρα θα μας πείτε αλλάζουν οι συνήθειες και οι φόβοι του κάθε ανθρώπου με τα χρόνια και θα σας πούμε πως συμφωνούμε απίστευτα, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να μην σας παραθέσουμε το φωτογραφικό υλικό που έχουμε στα χέρια μας. Έτσι για να θυμηθείτε λίγο πως μοιάζει η Μαριπόζα που όλοι αγαπήσαμε.

Η φωτογραφία στο instagram της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου από τις νεροτσουλήθρες

Μαριπόζα νεροτσουλήθρες

Tweets για την Μαριπόζα και το χθεσινό επεισόδιο

μαριπόζα μαριπόζα twitterμαριπόζα tiwtter