Survivor 4: Άγριος τσακωμός των Μαχητών για το μαγείρεμα - Παρεξηγήθηκε και η Μαριπόζα

Τα πάνω κάτω!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Άγριος τσακωμός των Μαχητών για το μαγείρεμα - Παρεξηγήθηκε και η Μαριπόζα

Καλά καλά δεν ξεκίνησε το Survivor και οι Μαχητές έβγαλαν τα μαχαίρια για τις δουλειές της καλύβας!Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και ακόμα δεν πρόλαβαν να χάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο τσακωμός αφορούσε το μαγείρεμα, εξ αρχής οι Μαχητές είχαν επιλέξει ποιος θα ανάψει φωτιά και ποιος θα μαγειρέψει, ωστόσο όταν Σοφία άναψε τη φωτιά και μετά οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν να μαγειρέψουν, παρεξηγήθηκε καθώς ήθελε να το κάνει η ίδια.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα που ενώ δεν έκανε καμία δουλειά, όυτε την προετοιμασία της φωτιάς ούτε το μαγείρεμα, έκρινε τη Σοφία και τις απόψεις της καθώς εξ αρχής είχε αποφασιστεί ποιος θα κάνει και τι.

Ο τσακωμός των Μαχητών και η άποψη της Μαριπόζας

Survivor spoiler 30/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το σημερινό trailer του Survivor, το οποίο πρώτοι σας αποκαλύψαμε εδώ. Η πίστα είναι πέρα για πέρα απαιτητική, ο στίβος μάχης πολύ δύσκολος με αρκετά... χιλιόμετρα, είσοδο σε πισίνα, πέρασμα από δυνατά και ψηλά εμπόδια καθώς και έναν πολύ δύσκολο στόχο! Υπάρχει πιστεύετε ελπίδα να κερδίσουν αυτή την φορά οι Διάσημοι ή οι Μαχητές θα κάνουν το 4-0;

Τα spoiler του Youweekly.gr όσον αφορά το Survivor εδώ και χρόνια πέφτουν πάντα μέσα! Οι πηγές μας είναι έγκυρες και οι πληροφορίες που σας μεταφέρουμε είναι καρατσεκαρισμένες από εκατό πλευρές. Όπως πριν από λίγη ώρα σας αποκαλύψαμε ποιος διάσημος θα ψηφιστεί ως αγαπημένος από το τηλεοπτικό κοινό και ποιος θα είναι ο πέμπτος προτεινόμενος προς αποχώρηση, έτσι και τώρα θα σας αποκαλύψουμε ποια ομάδα θα κερδίσει τον σημερινό αγώνα επάθλου!

Τα όσα μας μετέφεραν οι πηγές μας σήμερα είναι λίγο μπερδεμένα γιατί ο ΣΚΑΙ βγάζει fake news προς τα έξω και γι' αυτό κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη! Ωστόσο οφείλουμε να σας μεταφέρουμε επακριβώς ότι έφτασε στα αυτιά μας! Οι πληροφορίες θέλουν νικητές στον σημερινό αγώνα τους Διάσημους (για πρώτη φορά θα σήκωναν κεφάλι)!

Δείτε το trailer: