Ανδρέας Γεωργίου: Σχολίασε τη συμμετοχή της πρώην του, Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor 4

Η ανάρτηση που έκανε για το αγώνισμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Σχολίασε τη συμμετοχή της πρώην του, Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor 4

Η συμμετοχή της Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor 4, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος θέλησε να την σχολιάσει μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος φαίνεται πως παρακολούθησε το ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να δει τις επιδόσεις της πρώην συντρόφου του, με την οποία παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, διατηρούν άψογες σχέσεις.

Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου παρακολούθησε τον αγώνα επάθλου την Τετάρτη (30/12), κατά τον οποίο νίκησε η ομάδα της Ελευθερίας Ελευθερίου και ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το αγώνισμά της, δείχνοντάς της την στήριξή του, έστω και από μακριά.

Ελευθερία Ελευθερίου Ανδρέας Γεωργίου

Λίγα λόγια για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη συμμετοχή της στο Survivor 4

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια. Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac».

Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Ερχόμενη στο SURVIVOR θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Ελευθερία Ελευθερίου  Survivor

Γιατί τσακώθηκε με τους μαχητές η Ελευθερία Ελευθερίου;

Οι Μαχητές τη μόνη στιγμή που οι Διάσημοι βρέθηκαν λίγο μπροστά στο σκορ άρχισαν να ειρωνεύονται τους αντιπάλους τους, κάτι που ενόχλησε παρά πολύ την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία τους το επισήμανε.

Θέση στην συζήτηση πήρε και ο Αλέξης Παππάς ο οποίος αναφέρθηκε στον Νίκο Μαρτζή και την στάση του. Οι δυο τους προηγουμένως είχαν ένα τσακωμό για μια κίνηση του Νίκου πάνω στο αγώνισμα που ενόχλησε τον ηθοποιό.

Αργότερα οι Διάσημοι σε συζήτηση τους έκριναν τους αντιπάλους και την ακραία στάση τους λέγοντας πως θα παίζουν και αυτοί πιο επιθετικά.