Survivor 4: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα!

Για να δούμε τι θα αλλάξει αυτή η ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα!

Άλλαξε η τύχη επιτέλους για τους Διάσημους στο Survivor οι οποίοι μετά από σερί ήττες κέρδισαν επιτέλους το αγώνισμα όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει το Youweekly!

Ύστερα από αρκετές εντάσεις, τσακωμούς και πείνα, οι Διάσημοι πείσμωσαν και έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. και το έκαναν!

Τώρα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα αλλάξουν οι ισορροπίες ανάμεσα στους Μαχητές οι οποίοι ακόμα δεν έχουν χάσει αλλά στην καλύβα τα έχουν βρει σκούρα με τις δουλειές!

Το σκόρ ήρθε: 10-9

Survivor spoiler 30/12: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει φέτος στο Survivor η διαδικασία της ψηφοφορίας των παικτών που θα τίθενται προς αποχώρηση θα γίνεται εντελώς διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, η ψηφοφορία θα γίνεται απ’ όλα τα μέλη και των δύο ομάδων. Αυτό σημαίνει πως θα κινδυνεύουν όλοι για να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης…

Μέχρι στιγμής, μετά και την ολοκλήρωση του χθεσινού 29/12 επεισοδίου (δείτε εδώ τα highlights) οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: Μιχάλης Αρναούτης, Άννα Μαρία Βέλλη, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψίδα.

Αυτοί οι τέσσερις βγήκαν λόγω ισοψηφίας από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών των Διάσημων που έχασαν και τους δυο αγώνες ασυλίας από τους Μαχητές.

Ωστόσο, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει ποιος είναι ο πιο αγαπημένος του παίκτης. Ο παίκτης αυτός - που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες - θα πρέπει να επιλέξει ακόμα έναν παίκτη που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό σημαίνει πως θα γίνουν πέντε, πάλι όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή υπήρξε δυο φορές ισοψηφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα τεθεί σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση από τον πιο αγαπημένο παίκτη του κοινού, ενδέχεται να είναι ή ο Αλέξης Παππάς ή ο Πάνος Καλλίδης, αλλά πιθανότατα είναι ο δεύτερος!

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor

Οι αρχικές πληροφορίες του Youweekly.gr ανέφεραν έναν εκ των Μιχάλη Αρναούτη και Άννα Μαρία Βέλλη και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται αφού κατά 99% εκείνος που έχει ήδη αποχωρήσει είναι ο Μιχάλης Αρναούτης!