Η Ανθή Σαλαγκούδη πολύ πριν μπει στο Survivor 4 ήταν σε σχέση με τον Tζώνη Καλημέρη

Δημοσίευμα λέει πως χώρισαν γιατί ο σύντροφος της δεν ήθελε γάμο και παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ανθή Σαλαγκούδη πολύ πριν μπει στο Survivor 4 ήταν σε σχέση με τον Tζώνη Καλημέρη

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια από τις παίκτριες της ομάδα των διάσημων του Survivor 4 που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ. Όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Πολύ πριν μπει στο ριάλιτι, η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια βρισκόταν σε σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που δεν έκρυβε τη σχέση του. Ωστόσο, ο χωρισμός τους ήταν τόσο αθόρυβος όσο και το ξεκίνημα της σχέσης τους.

Μπορεί πλέον ο Τζώνη Καλημέρης να έχε βρει τον έρωτα στα μάτια της Χριστίνας Κοντοβά, ωστόσο, κάποτε πέρασε μια όμορφη περίοδο με την Ανθή Σαλαγκούδη το 2016.

Γιατί χώρισαν Ανθή Σαλαγκούδη και Τζώνη Καλημέρης;

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor Τζώνη Καλημέρης σχέση

Αιτία χωρισμού φέρεται να ήταν η διαφορετική φάση ζωής στην οποία βρισκόντουσαν. Εκείνος είχα αφοσιωθεί στη δουλειά του και έχοντας δημιουργήσει οικογένεια και με δύο γάμους στο ενεργητικό του δεν ήταν πρόθυμος να προβεί σε έναν ακόμα γάμο αλλά και να κάνει κι άλλα παιδιά ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη ήθελε ακριβώς το αντίθετο σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao.

Ανθή Σαλαγκούδη: Φήμες την ήθελαν ζευγάρι και με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Ανθή Σαλαγκούδη το βράδυ της Κυριακής 3/1, όπως ακριβώς σας είχε αποκαλύψει πρώτο το youweekly.gr, προστέθηκε στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor (δείτε εδώ το βίντεο). Η συγκεκριμένη γυναίκα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για την "σχέση" της με τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα.

Για την ακρίβεια, τον Απρίλιο του 2020 δημοσίευμα γνωστό περιοδικού άφησε υπονοούμενα για την σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Σαλαγκούδη, επί κυβερνήσεως Καραμανλή.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος έγραφε: «Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;» κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τον γνωστό παρουσιαστή ο οποίος με InstaStory ξεκαθάρισε ότι είναι απλά φίλοι: «Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι» έγραψε ο παρουσιαστής.

Γιώργος Λιάγκας δημοσιεύματα Σαλαγκούδη σχέση

Μετά από λίγες ημέρες και η ίδια η Ανθή Σαλαγκούδη διέψευσε τις φήμες αυτές με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

“Το ότι βγήκες για φαγητό με ένα φίλο δε σημαίνει τίποτα περισσότερο. Και δεν συνηθίζω να μιλάω για κάτι που δεν υφίσταται. Και αυτή την περίοδο υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν”, έγραψε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σαλαγκούδη survivor σχέσεις