Survivor 4: Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρης Ταταράκης

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και με... διαφορά ηλικίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρης Ταταράκης

Μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου να έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στο Survivor, καθώς μετά την Κάτια Ταραμπάνκο είναι η πιο δυνατή παίκτρια της ομάδας των διάσημων. Ωστόσο και εκτός ριάλιτι είχε συζητηθεί για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ταταράκη.

Το ζευγάρι μάλιστα, έχει διαφορά ηλικίας, καθώς όταν ήταν μαζί, η τραγουδίστρια ήταν 30 ετών, ενώ ο σύντροφός της 24. «Την ενοχλεί, γι’ αυτό με μεγαλώνει και λέει πως είμαι 25», είχε εξομολογηθεί το μοντέλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια κρουαζιέρα όπου ήταν και οι δύο για δουλειά και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ενώ κεραυνοβόλος ήταν ο έρωτας και με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ταταράκης ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου Δημήτρης Ταταράκης

Ο Δημήτρης Ταταράκης είναι μοντέλο και YouTuber.

«Παλαιότερα ήμουν πολύ ντροπαλός. Τότε δεν ερχόντουσαν να μου μιλήσουν, και αναγκαζόμουν να πάω εγώ να μιλήσω σε κάποια που μου άρεσε. Έτρωγα τις χυλόπιτές μου και ηρεμούσα! (γέλια). Μεγαλώνοντας όμως, και δουλεύοντας ως μοντέλο, απέκτησα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και τα βρήκα με τον εαυτό μου. Ουσιαστικά, αυτό είναι το μυστικό για να προσελκύσεις τις κοπέλες: Να νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου. Όχι να έχεις έπαρση, απλώς σιγουριά», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Για αυτό το λόγο χώρισαν Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης

Η Νάνσυ Παραδεισανού στις 14/05/2020 είχε δώσει όλο το ρεπορτάζ στον αέρα του Πρωινού. Η δημοσιογράφος είχε αναφέρει ότι το μοντέλο «έφαγε πόρτα» από το πάρτι γενεθλίων της τραγουδίστριας, μιας και δεν τον είχε προσκαλέσει, γι' αυτό και δεν τον είδαμε ποτέ στα στιγμιότυπα που είχαν δημοσιευθεί.

Μπορεί ο Δημήτρης Ταταράκης να προσπαθούσε να τα ξαναβρούν, εκείνη όμως δε ήθελε να τον δει ούτε να τον ακούσει μετά από έναν καυγά που είχαν.