Survivor 4: Η ηλικία και καταγωγή της Κάτιας Ταραμπάνκο

Άγνωστες πτυχές της ζωής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ηλικία και καταγωγή της Κάτιας Ταραμπάνκο

Στο περσινό GNTM ήταν νικήτρια, έστω και κατά το ήμισυ... Τώρα, στην ομάδα των «Διάσημων» του Survivor, είναι η «όαση» και η πιο αθλητική παίκτρια με διαφορά της δεύτερης... Με κάθε ευκαιρία δείχνει πως ήρθε για να μείνει και πως δεν έχει μάθει να χάνει. Αυτή είναι η Κάτια Ταραμπανκό, μια ελεύθερη «θαλασσόλυκος» που πήγε να δαμάσει τα κύματα (και) στον Άγιο Δομίνικο!

Το twitter λατρεύει να την μισεί τα τελευταία δύο χρόνια! Από την πρώτη εμφάνιση στο GNTM και τα δηκτικά σχόλια που έκανε ως αρχηγός των FF μέχρι την ισοφάριση με την Άννα-Μαρία Ηλιάδου στον τελικό. Τώρα, βέβαια, μετά τα πρώτα αγωνίσματα στο Survivor, έχει δείξει πως θα είναι το βασικό “όπλο” των «Διάσημων» και εκείνη που θα τους φέρνει φαγητό στην... καλύβα. Με την πάροδο του χρόνου κερδίζει πόντους συμπάθειας για το τσαγανό και τον αυθορμητισμό της, που πολλές φορές στο παρελθόν παρεξηγήθηκε...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Πράγματα που δεν ξέραμε για την Κάτια Ταραμπάνκο

«Τα Ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα»

Γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου 1996, στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, ήρθε στην Ελλάδα μόλις 6 ετών, ακολουθώντας τη μητέρα της και έκτοτε δεν γύρισε πίσω, παρά μόνο μία φορά, στα 13 της. «Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα Ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας», έχει πει στο παρελθόν η Κάτια Ταραμπανκό, για να συμπληρώσει πως λίγο αργότερα τις ακολούθησαν ο πατέρας και ο αδελφός της. Δυναμικό παιδί, από νωρίς ξεχώρισε και το γοητευτικό παρουσιαστικό της «υποσχόταν» πως θα κάνει καριέρα μπροστά στις κάμερες.

Ταραμπάνκο Survivor καταγωγή ηλικία

Η πρώτη επαφή με το μόντελινγκ έγινε στα 15 της, μέσα από έναν φίλο του αδελφού της, που ήταν σκάουερ μοντέλων. Μια βόλτα για καφέ, ένα δοκιμαστικό σε πρακτορείο και σε χρόνο dt έκανε τα πρώτα της διαφημιστικά σε έναν χώρο που έδειξε αμέσως να τη δέχεται και να την αγαπάει. Ο δρόμος της θα την οδηγήσει να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από έναν μικρό ρόλο σε βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη και έναν ακόμα μεγαλύτερο στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή», όπου υποδυόταν τη «Ναταλία». Η Κάτια, όμως, ήταν αποφασισμένη να φτάσει στην κορυφή και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από έναν διαγωνισμό με μότο «Wanna be on top?».

«Ήμουν “κακιά, σκύλα, ψωνάρα”!»

Στο GNTM ξεχωρίζει από τις οντισιόν και καταφέρνει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ωστόσο, σε παγκόσμια πρώτη, έπεσε το σύστημα της ψηφοφορίας του κοινού, με αποτέλεσμα να παγιωθεί η ισοβαθμία με την Άννα-Μαρία. Η Κάτια μοιράζεται το έπαθλο, αλλά κερδίζει τη μερίδα του λέοντος στα σχόλια για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και για την εμφάνιση του τότε συντρόφου της Γιάννη Χαλβατζή σε τελική δοκιμασία, ο οποίος, μάλιστα, γονάτισε και της έδωσε μονόπετρο, με εκείνη έκπληκτη να τον ρωτάει: «Τι κάνεις;» και εκείνον να απαντά: «Σε αγαπάω». «Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη ότι θα θέλαμε κάποια στιγμή να προχωρήσει η ιστορία, αλλά... Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ, πιστεύω ότι με αγαπά κι αυτός και το έχει αποδείξει», είπε στην «Φωλιά των Κου Κου», αλλά αρνήθηκε πως της έκανε πρόταση γάμου, λέγοντας πως ήταν απλώς ένα δώρο στήριξης. Μετέπειτα θα χαρακτηρίσει «άβολη» αυτήν τη στιγμή και τα όσα διαδραματίστηκαν τότε... Τα σχόλια ποικίλλουν, με την ίδια να παραδέχεται πως την είχαν «στολίσει» κατά καιρούς με πολλούς χαρακτηρισμούς, όπως «κακιά, σκύλα, ψωνάρα. Αυτά ήταν τα classic σχόλια που διάβασα βγαίνοντας από το παιχνίδι», θα πει πρόσφατα, συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως έκτοτε έχει αλλάξει η ζωή της και πλέον πολύς κόσμος την αναγνωρίζει και τη φωνάζει με το όνομά της...

«Στη θάλασσα δεν πας αν είσαι ερωτευμένος...»

Μέσα στο 2020, η «ναύαρχος» των FF εντάσσεται στο πλήρωμα των «Θαλασσόλυκων». Λάτρις του αθλητισμού και των extreme sports, αφού -μεταξύ άλλων- κάνει σκι και wakeboard, ταίριαξε γάντι στην παρέα των Γιάννηδων (Αποστολάκη και Δρυμωνάκου). «Είμαι ελεύθερη θαλασσόλυκος. Στη θάλασσα δεν πας αν είσαι ερωτευμένος» έλεγε η Κάτια τότε, με το μήνυμα να έχει ξεκάθαρο παραλήπτη... Μόλις είχε χωρίσει από τον ψυχολόγο και επιχειρηματία Γιώργο Λάγιο, δηλώνοντας πως θέλει να δώσει έμφαση στα επαγγελματικά και συμπληρώνοντας ότι ο πρώην σύντροφός της έδειξε κατανόηση σε αυτή την απόφασή της. Οι φήμες τη θέλουν δίπλα στον καπετάνιο του πλοίου των «Θαλασσόλυκων», εκείνη, όμως, το διαψεύδει στα λόγια αλλά και στις πράξεις... Θα κάνει την εμφάνισή της δίπλα στον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό, τουλάχιστον μέχρι να αναχωρήσει για το Survivor.

Η μεγάλη ευκαιρία του Survivor

Νέο ξεκίνημα, με το 2021 να την βρίσκει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να διαγωνίζεται με τελικό έπαθλο τις 100.000 ευρώ. Οι πρώτες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες, με την ίδια να παθαίνει ακόμα και τροφική δηλητηρίαση, κάτι, ωστόσο, που δεν επηρέασε τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα. Γεννημένη για την πρωτιά και σκληρή από παιδί, προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες και ήδη φαντάζει φαβορί, αφού αναγκαστικά θα την χρειαστούν οι «Διάσημοι», αν θέλουν να κερδίσουν έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας.