Survivor spoiler 7/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 7/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor δεν προβλήθηκε λόγω των έκτακτων επεισοδίων στο Καπιτώλιο που έχει πολύ δυσάρεστες εξελίξεις αφού έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον τέσσερις νεκροί. Όπως σας ανακοινώσαμε μέσα από αποκλειστικές πληροφορίες απευθείας εχθές το βράδυ ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να προβάλει σήμερα (7/1) το επεισόδιο!

Λίγο αργότερα ο ΣΚΑΙ έβγαλε και την εξής ανακοίνωση βέβαια:

Η επίσημη ανακοίνωση του σκαι για survivor

Ωστόσο, για να μείνουμε στο θέμα μας...

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 7/1 τον αγώνα επάθλου στο Survivor

Το προχθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν πραγματικά ανατρεπτικό - δείτε εδώ τα highlights! Το Youweekly.gr, όπως πάντα πρώτο, σας είχε αποκαλύψει από νωρίς μέσω spoil πως η ομάδα των Διάσημων θα πάρει τη νίκη κι έτσι οι Μαχητές θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση, τον ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλο - δείτε εδώ βίντεο από το συμβούλιο του νησιού. Σήμερα 7/1, όμως, τι θα συμβεί στον Άγιο Δομίνικο;

Εννοείται πως το Youweekly.gr για ακόμα μια φορά θα σας αποκαλύψει πληροφορίες που δεν πέφτουν έξω και είναι 100% τσεκαρισμένες! Απόψε, λοιπόν, όπως πρόδωσε το trailer που θα δείτε παρακάτω θα επιστρέψουμε σε ένα κλασσικό αγώνισμα Survivor, με δυνατό στίβο μάχη και στόχο!

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα καθώς δυσκολευτήκαμε αρκετά με την διαρροή. Αρχικά οι πηγές μας έδιναν τους Διάσημους ως νικητές ωστόσο οι τελικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως κερδίζουν ξανά οι Μαχητές σ' έναν συγκλονιστικό αγώνα! Απλά σήμερα σας λέμε να κρατήσετε μια μικρή επιφύλαξη για παν ενδεχόμενο!

Επίσης, εδώ μπορείτε να μάθετε ποιοι είναι οι αγαπημένοι παίκτες του κοινού, ποιοι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποιος είναι αυτός που σήμερα μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Μέχρι να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο δείτε το trailer: