Survivor 4: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του Μιχάλη Αρναούτη και της Έλενας Λιλιοπούλου

Έφτασαν από Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του Μιχάλη Αρναούτη και της Έλενας Λιλιοπούλου

Κάποια από τα spoil που σας είχε δώσει το Youweekly.gr την προηγούμενη εβδομάδα ανέφεραν πως τόσο η Έλενα Λιλιοπούλου, όσο και ο Μιχάλης Αρναούτης θα αποχωρήσουν από το Survivor, κι εννοείται πως βγήκαμε αληθινοί. Μόλις εχθές, λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης 6/1, οι δυο τους προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Για την ακρίβεια, ο Μιχάλης Αρναούτης ήταν ο πρώτος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων που αποχώρησε με βάση το κοινό ενώ η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η πρώτη παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών που θέλησε να φύγει οικειοθελώς αφού όπως είπε στο βίντεο - δείτε το εδώ - δεν μπορούσε να είναι άλλο μακριά από την οικογένειά της κι από τους ανθρώπους της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό υπήρξε παρασκήνιο στην αποχώρησή της καθώς αναφέρθηκε χαρακτηριστικά:

«Θέλετε να σας πω ένα παρασκήνιο για την αποχώρηση της διαβόητης φουρνάρισσας, της Έλενας Λιλιοπούλου; Έπαθε το πρώτο βράδυ κρίση πανικού, πιέστηκε πάρα πολύ. Είχε καταρρακτώδης βροχή, δεν ήθελε να μείνει, δεν έγιναν προσπάθειες ιδιαίτερες από την παραγωγή να την μεταπείσει. Εξήγησαν σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης. Αμέσως μετά από αυτό που είδαμε χθες μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής που είναι κανονικά καταλύματα. Από ότι μαθαίνω σήμερα με πτήση επιστρέφει στην Αθήνα»

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή των Survivor παικτών

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τους πρώην παίκτες. Τον Μιχάλη Αρναούτη τον υποδέχτηκε ο γιος του, ο οποίος έτρεξε συγκινημένος να τον αγκαλιάσει ενώ η Έλενα πορεύτηκε μόνη της τουλάχιστον για όση ώρα την τραβούσαν οι κάμερες.

Αρναούτης Λιλιοπούλου Survivor

Αρναούτης Survivor
Λιλιοπούλου Survivor

Ωστόσο, σήμερα που θα προβληθεί εκτάκτως το επεισόδιο του Survivor που δεν βγήκε στον αέρα εχθές, Τετάρτη, λόγω των επεισοδίων στο Καπιτώλιο, σας έχουμε ήδη ενημερώσει πως θα έχουμε ακόμα μια αποχώρηση, από την πλευρά των Διάσημων ξανά. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ αναλυτικά!