Survivor 4 - Μιχάλης Αρναούτης: «Τρώγαμε μια χούφτα ρύζι την ημέρα! Το πρώτο βράδυ...»

Όσα αποκάλυψε μετά την αποχώρηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μιχάλης Αρναούτης: «Τρώγαμε μια χούφτα ρύζι την ημέρα! Το πρώτο βράδυ...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It , βρέθηκε ο Μιχάλης Αρναούτης λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4. Ο πρώην παίκτης των διασήμων, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι και έκανε αποκαλύψεις για τα όσα ζούσαν στο νησί.

Ο επαγγελματίας πυγμάχος, αρχικά δήλωσε πως έφυγε πολύ νωρίς από παιχνίδι και δεν μπόρεσε να δείξει τις πραγματικές του επιδόσεις, αλλά και να ζήσει κάποια πράγματα στο νησί. Ενώ, στην ερώτηση αν τελικά τον "λύγισε" η πείνα, είπε πως όχι, αφού δεν ήταν έξω από τα νερά του.

Όσον αφορά την δύσκολη διαβίωση, αποκάλυψε πως έτρωγαν μια χούφτα ρύζι την ημέρα μόνο. Ενώ, το πρώτο βράδυ που δεν είχαν ούτε φωτιά, κοιμήθηκαν με το που έπεσε το σκοτάδι, αφού δεν μπορούσαν να δουν τίποτα. Ποιος φεύγει σήμερα;

Μιχάλης Αρναούτης: Η ηλικία και καταγωγή του πρώτου διάσημου που αποχώρησε από το Survivor 4

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 30/12 επεισόδιο του Survivor ως προς την ομάδα που νίκησε, τους Διάσημους δηλαδή, αλλά όχι ως προς τον παίκτη που αποχώρησε καθώς το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο μέσα από spoiler πως ο Μιχάλης Αρναούτης θα εγκαταλείψει την καλύβα του Άγιου Δομίνικου.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, η Κάτια Ταραμπάνκο που ψηφίστηκε ως αγαπημένη παίκτρια από το κοινό έδειξε ως πέμπτη υποψήφια την Αγγελική Λάμπρη. Μεταξύ λοιπόν, εκείνης και των Κοψίδα, Άννας Μαρίας Βέλλη, Τριαντάφυλλου και του Αρναούτη, ο τελευταίος αποχώρησε.

Ο Μιχάλης Αρναούτης (6 Σεπτεμβρίου 1979) είναι Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει γεννηθεί στην Αθήνα (Ζεφύρι) στις 6 Σεπτεμβρίου του 1979 και ζει στο Νιου Τζέρσεϊ. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά μαζί με τους πυγμάχους της ΑΕΚ Τιγκράν Ουζλιάν και Νίκο Ανδρεάδη.

Σήμερα αγωνίζεται επαγγελματικά στις ΗΠΑ στην κατηγορία ελαφρών βαρών και είναι κάτοχος του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες), ενώ διεκδίκησε το 2007 τον παγκόσμιο τίτλο της WBO. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους.