Survivor 4: "Έσκασε" το ειδύλλιο ανάμεσα σε Ελευθερίου και Αλέξη Παππά - "Το καλοκαίρι πάμε για παντρειά παιδιά!"

Τα είπε όλα ο Τριαντάφυλλος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

"Έσκασε" το νέο ειδύλλιο στο Survivor 4 και είναι ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου οι οποίοι φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά και το επιβεβαίωσε ο Τριαντάφυλλος!

Συγκεκριμένα, το βράδυ στη καλύβα είδαμε ένα πλάνο στο οποίο η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήταν αγκαλιά. Τότε ο Τριαντάφυλλος φώναξε στην υπόλοιπη εβδομάδα "Παιδιά, πάμε για παντρειά το καλοκαίρι στη Πάφο"

Όπως φαίνεται λοιπόν οι δυο τους δεν το κρύβουν από την υπόλοιπη ομάδα, αφού όταν ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε σε αυτούς, οι ίδιοι δεν το διέψευσαν, δείτε ωστόσο ποιός ήταν ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίου.

ελευθερία παππάσ

Survivor spoiler 7/1: Οι τέσσερις υποψήφιοι - Ο παίκτης που αποχωρεί τελικά

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αγαπημένος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα δείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα της την Ελευθερία Ελευθερίου. Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο συμβούλιο νησιού οι παίκτες έθεσαν και την Αγγελική Λάμπρη ως υποψήφια.

Τώρα, από την ομάδα των Μαχητών αγαπημένος παίκτης του κοινού θα βγει ο... Νίκος Μπάρτζης. Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Οι πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Νίκος θα δείξει ως υποψήφια την Σοφία Μαργαρίτη.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα θα είναι: Ελευθερία Ελευθερίου, Αγγελική Λάμπρη, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Πάμε τώρα στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού! Κάπου εδώ καλό είναι να τονίσουμε πως μπορεί τα spoil του Youweekly.gr να πέφτουν συνεχώς μέσα αλλά... άνθρωποι είμαστε κι ένα λάθος μπορεί να το κάνουμε γι' αυτό θέλουμε να δείξετε επιείκεια αν και εφόσον συμβεί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από τον Άγιο Δομίνικο εκείνος που φτιάχνει βαλίτσα και αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι είναι η Αγγελική Λάμπρη.