Περικλής Κονδυλάτος: Ο Ατζούν δίνει τα λιγότερα χρήματα στον παίκτη των διάσημων του Survivor 4

Αυτά είναι τα λιγότερα; Μόνο λίγα δεν είναι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περικλής Κονδυλάτος: Ο Ατζούν δίνει τα λιγότερα χρήματα στον παίκτη των διάσημων του Survivor 4

Όπως έγινε γνωστό πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες του Survivor 4 και συγκεκριμένα οι διάσημοι. Ωστόσο, όπως είδαμε και ακούσαμε, ο Περικλής Κονδυλάτος παίρνει από τον Ατζούν τα λιγότερα χρήματα και βρίσκεται 10ος στην κατηγορία.

Μπορεί να έχει συνεργαστεί και μεγάλα ονόματα του χώρο τη ελληνικής showbiz, όπως και του Hollywood, ωστόσο αυτό δεν ένοιαξε τον Τούρκο παραγωγό όταν σκεφτόταν πόσα θα του δώσει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος λοιπόν, βρίσκεται τελευταίο στην κατηγορία με τα χρήματα που παίρνουν οι διάσημοι κάθε εβδομάδα. Μπορεί να είναι τραψήφιος ο αριθμός, ωστόσο υπάρχουν παίκτες που παίρνουν τα διπλά από εκείνον.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων παίρνει κάθε εβδομάδα από το παιχνίδι 3.000€. Όχι ότι είναι και λίγα, αλλά από τον Αλέξη Παππά που είναι ηθοποιός και έχει παίξεις στις 8 λέξεις παίρνει σχεδόν τα μισά.

Ποιος είναι όμως ο Περικλής Κονδυλάτος του Survivor 4;

Περικλής Κονδυλάτος Survivor

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το SURVIVOR είναι το παιχνίδι των ανατροπών.