Survivor 4: Άγριος καυγάς μεταξύ των Μαχητών - «Δεν μπορώ τους αχάριστους και τους τεμπέληδες!»

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άγριος καυγάς μεταξύ των Μαχητών - «Δεν μπορώ τους αχάριστους και τους τεμπέληδες!»

Ένας άγριος καυγάς μεταξύ των Μαχητών του Survivor 4 εξελίχθηκε πριν τον αγώνα με αφορμή την μοιρασιά των φαγητών αλλά και τις νίκες που έχει σημειώσει ο κάθε παίκτης.

Έντονο είναι το κλίμα και σήμερα στην καλύβα των Μαχητών οι οποίοι όπως φαίνονται μόνο αγαπημένοι και ενωμένοι δεν είναι, παρά τις συνεχόμενες νίκες τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο πως πρέπει να μοιραστούν οι μερίδες των φαγητών γεγονός που προκάλεσε πολλούς να προτείνουν επιπόλαιες λύσεις.

Ο πιο οργισμένος, ωστόσο, ήταν ο Γιώργος Κόρομι που πρώτα φορά τον βλέπουμε να γίνεται τόσο εξωφρενών.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ξεκίνησε και το θέμα με τις νίκες και τους παίκτες ενώ ακούστηκε πολλές φορές το όνομα του Τζειμς να συνοδεύεται από την λέξη τεμπέλης. Ωστόσο, δείτε εδώ ποια ομάδα νικάει το σημερινό έπαθλο!

Survivor 4 spoiler: Μπαίνει νέος παίκτης την Κυριακή 10/1 στο παιχνίδι

Ένα spoiler έκανε η εκπομπή Love it για το Survivor. Όπως αποκάλυψαν την Κυριακή 10/1 ένας νέος παίκτης πρόκειται να μπει στο παιχνίδι και να ανατρέψει τα δεδομένα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν αν θα μπει στους Διάσημους ή στους Μαχητές.

Πώς θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες τη νέα προσθήκη μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι η πιο ακριβοπληρωμένη;