Έλενα Χριστοπούλου: Επικοινώνησε με τη Κάτια πριν της πάρουν το κινητό - "Ήταν πολύ αδύνατη και ταλαιπωρημένη"

Ήταν η τελευταία επικοινωνία πριν μπει στο Survivor

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Επικοινώνησε με τη Κάτια πριν της πάρουν το κινητό -

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αποκάλυψε πως είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Κάτια Ταραμπάνκο πριν της πάρουν το κινητό στο Survivor.

Η manager, που κρατάει ακόμα επαφές με το μοντέλο, θέλησε να της ευχηθεί καλή τύχη και μάλιστα ήταν από τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε η παίκτρια.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε:

«Με την Κάτια είχαμε μιλήσει τελευταία ημέρα, με πήρε βίντεο κλήση πριν τους πάρουν τα κινητά. Της είχα στείλει ένα μήνυμα “καλή επιτυχία” επειδή διάβασα ότι θα πάει. Κατά καιρούς έχουμε σχέση με μηνύματα, θέλω να ξέρω ότι πηγαίνει καλά και την συμπαθώ ιδιαίτερα όπως κι όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το GNTM όσο ήμουν εγώ.

Ήταν από τις τελευταίες κλήσεις που έκανε, ήταν ήδη πολύ αδύνατη και ταλαιπωρημένη από την άλλη εκπομπή που έκανε “Τους θαλασσόλυκους”. Ήμουν σίγουρη ότι θα πάει καλά γιατί η Κάτια και στο GNTM ήταν ένα κορίτσι που ήταν μόνο του, έκανε τη γιόγκα του, με πολλή αυτοσυγκράτηση, δεν έδινε χώρο στους άλλους ανθρώπους να επέμβουν. Είναι ένα μοναχικό άτομο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου. Ενώ στο σημερινό αγώνισμα θα δούμε την Κάτια να καταρρέει.

χριστοπουλου κατια ταραμπανκο

Survivor 4: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο αποψινό αγώνισμα

Μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε η Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, νέες πληροφορίες την θέλουν να είναι καλά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε πως πληροφορίες του αναφέρουν πως η Κάτια επιστρέφει και αγωνίζεται κανονικά στο αποψινό επεισόδιο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας σήμερα είναι πολύ σημαντικός καθώς πρόκειται για αγώνα ασυλίας. Αργότερα μέσα στην ημέρα το Youweekly.gr θα επιστρέψει με το καθιερωμένο spoil.

Το ρεπορτάζ για την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor