Survivor 4 - highlights 10/1: Η μεταφορά της Κάτιας στο νοσοκομείο, η ήττα και τα κλάματα του Περικλή

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 10/1: Η μεταφορά της Κάτιας στο νοσοκομείο, η ήττα και τα κλάματα του Περικλή

Κυριακή χθες και παρακολουθήσαμε ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο του Survivor 4. Στα highlights του έχουμε την μεταφορά της Κάτιας στο νοσοκομείο, τα κλάματα του Περικλή, αλλά και την ήττα της ομάδας των Διασήμων.

Όλα τα 10/1 highlights του Survivor 4

«Λύγισε» ο Κονδυλάτος και ξέσπασε σε κλάματα

Στο Survivor 4 από τα πρώτα λεπτά είδαμε την ευαίσθητη πλευρά του Περικλή Κονδυλάτου ο οποίος λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, στο προηγούμενο επεισόδιο ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν η Αγγελική Λάμπρη με την οποία ο Περικλής ήταν ιδιαίτερα κοντά.

Ο λόγος λοιπόν που σπάραξε στο κλάμα ξανά, ήταν η αποχώρηση της συγκεκριμένης παίκτριας την οποία όπως φαίνεται θαύμαζε αρκετά.

Συγκεκριμένα είπε: «Χθες το βράδυ αποχώρησε η Αγγελική που… Ήρθαμε κοντά γιατί που έκανε χρήση της λογικής κι όποιος το κάνει, βρίσκει πάντα έναν καλό λόγο. Δεν ήταν σωστό. Δεν στενοχωριέμαι για την ίδια γιατί κουβαλά το ποιον της και τις αρχές της και θα γυρίσει σε αυτά και το παιδάκι της και στην δουλειά της. Στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμασταν και πάντοτε θέλαμε κι οι δύο να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Άγριος καυγάς μεταξύ των Μαχητών - «Δεν μπορώ τους αχάριστους και τους τεμπέληδες!»

Ένας άγριος καυγάς μεταξύ των Μαχητών εξελίχθηκε πριν τον αγώνα με αφορμή την μοιρασιά των φαγητών αλλά και τις νίκες που έχει σημειώσει ο κάθε παίκτης.

Έντονο είναι το κλίμα και σήμερα στην καλύβα των Μαχητών οι οποίοι όπως φαίνονται μόνο αγαπημένοι και ενωμένοι δεν είναι, παρά τις συνεχόμενες νίκες τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο πως πρέπει να μοιραστούν οι μερίδες των φαγητών γεγονός που προκάλεσε πολλούς να προτείνουν επιπόλαιες λύσεις.

Ο πιο οργισμένος, ωστόσο, ήταν ο Γιώργος Κόρομι που πρώτα φορά τον βλέπουμε να γίνεται τόσο εξωφρενών.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ξεκίνησε και το θέμα με τις νίκες και τους παίκτες ενώ ακούστηκε πολλές φορές το όνομα του Τζειμς να συνοδεύεται από την λέξη τεμπέλης.

Ξέσπασε ο Κονδυλάτος κατά της Κάτιας - «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»

Σε έξαλλη κατάσταση είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο και δεν δίστασε να ξεσπάει κατά της Κάτιας.

Με αφορμή την αποχώρηση της Αγγελικής στο προηγούμενο συμβούλιο, ο παίκτης των Διάσημων έβαλε τα κλάματα και έδειξε φανερά την απογοήτευση του με αυτή την απόφαση.

Λίγα λεπτά μετά, ο Περικλής δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν το πάμε αγωνιστικά δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική, όπως λέει το αστέρι η Κάτια, άλλος έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι γιατί υπάρχει πολύ ψέμα. Δεν μπορεί να λες ότι ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό ψηφίζω μια γυναίκα και στην επόμενη ψηφοφορία να ψηφίζεις πάλι γυναίκα. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλους τους άνδρες τους βλέπει μια χαρά;

Δεν κατάλαβα και το λέω έτσι ανοιχτά πια γιατί όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση η οποία είναι ενάντια των γυναικών και ας προέρχεται και από γυναίκα γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης είναι ενάντια στις γυναίκες. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Το θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό”.

Για αυτόν τον λόγο ψήφισε η Κάτια την Ελευθερία προς αποχώρηση

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Κάτια είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθέρια και πριν από λίγο αποκάλυψε τον λόγο που το έκανε.

Δεν της έκατσε καλά της Ελευθερίας Ελευθερίου η ψήφος της Κάτιας στο πρόσωπό της που την έβγαλε υποψήφια την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είδαμε στην έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής η Ελευθερία πειράχτηκε από το γεγονός πως η συμπαίκτριά της την έδωσε υποψήφια, κάτι που κατάλαβε και η πρώην νικήτρια του GNTM!

Η Κάτια λοιπόν, αποκάλυψε πως ενώ αναγνωρίζει πως η Ελευθερία είναι γρήγορη, την θεωρεί αρκετά μείον στους στόχους ενώ δήλωσε πως πάντα έχει την δικαιολογία της ατυχίας και του «αλλά». Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Αγγελική Λάμπρη.

Η άφιξη της νέας παίκτριας των Διάσημων, Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω του Youweekly.gr και βγήκαμε για ακόμη μια φορά σωστοί, η δημοσιογράφος από το Mykonos Live Tv μπήκε στο παιχνίδι αλλά όχι για την ομάδα των Μαχητών αλλά για εκείνη των Διασήμων!

Ο λόγος είναι απλός! Οι Διάσημοι δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη σε... φυσιολογικό αγώνισμα οπότε έπρεπε να ενισχυθούν!

Έτσι τελευταία στιγμή η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να βάλει την Ελίζαμπεθ στην ομάδα των Διασήμων κι όχι σ εκείνη των Μαχητών!

Δείτε την είσοδο της Ελίζαμπετ Ελέτσι στο Survivor στο παρακάτω βίντεο:

Εκτός αγωνίσματος η Ταραμπάνκο - Μεταφέρθηκε στην κλινική

Ο στίβος μάχης του σημερινού επεισοδίου του Survivor 4 μόλις ξεκίνησε με την Κάτια Ταραμπάνκο όμως να απουσιάζει εκτάκτως.

Η Κάτια μπορεί να είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου, αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να τραυματίζεται πιο εύκολα από τους υπόλοιπους.

Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως δεν ένιωθε ξαφνικά καλά και πως χρειάστηκε να μεταφερθεί εγκαίρως στην κλινική της περιοχής.

Ρώτησαν την Ελίζαμπεθ Ελέτσι οι συμπαίκτες της αν έχει κάνει πλαστική στήθους

Η νέα παίκτρια του Survivor 4 , Ελίζαμπεθ Ελέτσι, εισέβαλε σήμερα στο παιχνίδι με τους Διάσημους να προσπαθούν να την γνωρίζουν καλύτερα, ρωτώντας βέβαια μέσα σε όλα αν έχει κάνει πλαστική στήθους.

Η δημοσιογράφος της παρέας φαίνεται να μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και ήδη είναι αρκετά αρεστή στον κόσμο αλλά και στους συμπαίκτες της.

Μετά την ήττα των Διάσημων, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση εξελίχθηκε στην καλύβα τους με την Ελίζαμπεθ να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερωτήσεων.

Μια από αυτές μάλιστα αφορούσε το αν έχει κάνει πλαστική στήθους, με την ίδια να μην διστάζει να το παραδεχτεί στην κάμερα.

Survivor 4

Έξαλλος ο Περικλής με μια κίνηση του Αλέξη Παππά - Τον έδωσε στεγνά

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων, με τον Περικλή να γίνεται έξαλλος με μια κίνηση του Αλέξη Παππά.

Αφού έφτασαν στην καλύβα τους οι προμήθειες της εβδομάδας, το μοντέλο των Διάσημων πρότεινε να μετρήσουν τις τροφές προκειμένου να υπάρξει δίκαιη κατανομή κι όλοι μαζί συμφώνησαν.

Εκείνη όμως την στιγμή, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε με ειλικρίνεια ότι υπάρχουν διαρροές στις προμήθειες και για αυτό οφείλουν να είναι πολύ αυστηροί με την μοιρασιά του φαγητού.

Ο λόγος που το τόνισε αυτό ήταν μια κίνηση του Αλέξη Παππά -που φημολογείται ότι είναι και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες- την προηγούμενη ημέρα ο οποίος πρόσθεσε στο πιάτο του λίγο επιπλέον αλεύρι σε σχέση με αυτό που έβαλαν οι υπόλοιποι παίκτες στο φαγητό τους.

Για τον λόγο αυτόν, ο Περικλής επισήμανε πως αν όλοι αρχίσουν να λειτουργούν και να σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, οι προμήθειες θα τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα.