Κάτια Ταραμπάνκο: Δηλώνει πως "αυτονανουρίζεται" και είναι υπέρ των...ερωτικών μηνυμάτων!

Όσο για το πρώτο, καλά ακούσατε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο: Δηλώνει πως

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ξεχωρίσει για τις αγωνιστικές της ικανότητες στο φετινό Survivor. Εμείς όμως την γνωρίζουμε καλά και οι δηλώσεις της έχουν κάνει πάταγο!

Πιο συγκεκριμένα, στο Best Of της εκπομπής DOT που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, παίχτηκε η συνέντευξη που είχε δώσει και αποκαλύψει ουκ ολίγες προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την καθημερινότητά της. Μετά την αδιαθεσία της ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παραδοχή οτι εκτός από το οτι παραμιλάει στον ύπνο της, ροχαλίζει κιόλας, ενώ είπε πως αυτονανουρίζεται. Σιγοτραδουδάει ρυθμούς δηλαδή μέχρι να την πάρει να την πάρει ο ύπνος ναι, καλά ακούσατε!

Ενώ στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε στην ερώτηση αν είναι υπέρ του Sexting απαντά: «Είμαι υπέρ του sexting. Γιατί είναι ωραίο για την σχέση, όταν είσαι σε απόσταση ή στην δουλειά να πειράζεις τον άλλον».

Survivor 4: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο αποψινό αγώνισμα

Μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε η Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, νέες πληροφορίες την θέλουν να είναι καλά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε πως πληροφορίες του αναφέρουν πως η Κάτια επιστρέφει και αγωνίζεται κανονικά στο αποψινό επεισόδιο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας σήμερα είναι πολύ σημαντικός καθώς πρόκειται για αγώνα ασυλίας. Αργότερα μέσα στην ημέρα το Youweekly.gr θα επιστρέψει με το καθιερωμένο spoil.

Το ρεπορτάζ για την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor